La Fundació

Equip docent

Equip de persones expertes que imparteix el nostres cursos de formació.

Núria Ambrós

Núria Ambrós

Experta en suport auto-dirigit

Llicenciada en psicologia, diplomada en magisteri, en educació social i en gestió de l’aprenentatge en les organitzacions, i màster en integració de persones amb discapacitat intel·lectual. Els últims deu anys s’ha especialitzat en formar, assessorar i acompanyar a entitats del tercer sector de tota Espanya en la implementació de  les pràctiques centrades en la persona.

Pilar Cañabate

Pilar Cañabate

Experta en envelliment

Doctora en Antropologia Social i Cultural i Màster en Bioètica i Dret. Des de 1998 forma part de l’equip de diagnòstic de la clínica de memòria d’ ace i acompanya les famílies al llarg de la malaltia. El seu interès científic se centra en l’estudi dels factors que influeixen en el benestar del cuidador i de la persona amb demència, l’estructura de l’atenció, la relació entre la demència i el gènere i els aspectes ètics i legals.

Lluís Casado

Lluís Casado

Expert en gestió d’organitzacions

Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Psicologia, i diplomat en Desenvolupament Organitzacional. Formador, consultor i coach especialitzat en comportament organitzacional: gestió del canvi, innovació, conflicte, desenvolupament personal i d’equips. Té una experiència d’anys en la formació i supervisió de comandaments de Serveis Socials de diversos municipis.

Elisabet Demonjó

Elisabet Demonjó

Experta en digitalització de procedimentts

Diplomada en Ciències Empresarials i postgrau en Gestió Financera. Ha treballat com a coordinadora del servei de valoració de la dependència i la discapacitat de les comarques de la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l’Estany, la Selva i la Cerdanya. Actualment és la responsable de qualitat, processos i anàlisi de dades del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. És formadora en processos d’administració electrònica i en eines de gestió social.

Iolanda Domingo

Iolanda Domingo

Experta en transformació digital

Treballadora Social de PSI (Pla de Serveis Individualitzat) de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus, com a gestora de casos amb Trastorns Mentals Severs. Postgrau en Intervenció Social a l’àmbit de la Salut Mental, Màster Universitari de Treball Social Sanitari i Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa. Professora associada de la URV.

Núria Fustier

Núria Fustier

Experta en serveis socials

Doctora en Treball Social i Llicenciada en Dret, professora de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona. Amb 25 anys d’experiència en Serveis Socials: direcció dels Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet; avaluació i planificació a la Diputació de Barcelona (Cercles de Comparació Municipal); i membre de l’equip del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya.

Guy Giménez

Guy Giménez

Expert en gestió del canvi

Diplomat en Direcció d’empreses, Recursos Humans i Consultoria i Graduat en “Integral Organizational Leadership”. Professional i investigador en desenvolupament de competències individuals i intel·ligència col·lectiva, i gestió del canvi en organitzacions, lideratge i coaching.

Víctor Guerrero

Víctor Guerrero

Expert en comunicació digital

Llicenciat en Periodisme i amb més de deu anys d’experiència en Social Media i Màrqueting Digital. Ha treballat a la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i a l’agència Hispanetwork. Des de l’any 2017 treballa a Zinkdo, on gestiona la comunicació online d’empreses i la monitorització de marques.

Marta Llobet

Marta Llobet

Experta en sensellarisme

Doctora en Sociologia, Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia i Diplomada en Treball Social, professora agregada en el Grau de Treball Social i en diversos màsters a la UB i altres universitats. Ha coordinat la Recerca avaluativa del Programa Primer la Llar impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i focalitzat amb persones en situació de sensellar i en exclusió social severa.

Clàudia Manyà

Clàudia Manyà

Experta en intervenció comunitària

Estudis en Educació Social i Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. Actualment és consultora social dedicada personal i professionalment als processos d’autoorganització col·lectiva (professionals i comunitaris). Realitza recerca aplicada als Serveis Socials i l’Acció Comunitària.

Francesc Oliveras

Francesc Oliveras

Expert en tecnologies d’informació

Llicenciat en informàtica i màster en eBusiness. Ha estat director general de CATCert (Agència Catalana de Certificació) i actualment és consultor TIC en Serveis Socials, Administració electrònica i serveis de seguretat i signatura electrònica. És docent en l’àmbit de sistemes d’informació de Serveis Socials i d’administració electrònica a diverses universitats i institucions.

Núria Palomares

Núria Palomares

Experta en comunicació digital

Llicenciada en Ciències Empresarials, Marketing i Relacions Públiques amb postgraus en Alta especialització en Tècniques Gerencials i amb menció en Social Media i Marketing Digital. Actualment desenvolupa estratègia digital i community management a Zinkdo.

Anna Rodera

Anna Rodera

Experta en suport auto-dirigit

Doctora en educació i tecnologia, professora de la UOC, especialista en la dinamització i l’acompanyament de processos d’innovació en les organitzacions, amb més de vint anys d’experiència en formació i assessorament a institucions de Catalunya i d’Amèrica Llatina.

Chus Rodríguez

Chus Rodríguez

Experta en feminismes

Llicenciada en psicologia, psicopedagogia i graduada en treball social. Màster en maltractament i violències masclistes, i màster en psicologia jurídica i forense. Directora del Servei d’intervenció especialitzada en violències masclistes del Baix Llobregat, gestionat per ABD (Associació Benestar i Desenvolupament).

David Rodríguez

David Rodríguez

Expert en infància i adolescència

Treballador social, habilitat com educador social i format en teràpia i intervenció familiar sistèmica. Vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Fa més de 30 anys que treballa amb infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat i les seves. Membre fundador de les fundacions MAIN, IDEA i EVEHO. Professor associat de la Universitat de Barcelona.