Banc d’innovacions en acció social

Community HIGEA, gestió intel.ligent d’entitats socials i sanitàries
AREP, Fundació Joia, FETB, Open TIC

Solució cloud integral dissenyada per a la gestió intel·ligent d’organitzacions amb intervenció sanitària, social i d’inserció laboral, que integra la gestió d’aquests tres àmbits i millora exponencialment la qualitat de l’atenció a la persona usuària a través del sistema SITT (Sustainable, Integral and Transversal Technology).

Mentre que l’oferta actual de softwares destinats a la gestió sanitària i social se centra en donar servei a grans corporacions, aquesta aplicació s’adapta al model de gestió de les organitzacions socials, sanitàries i d’inserció laboral del Tercer Sector mitjançant una inversió econòmica sostenible.

El programa té des del principi el nivell d’interoperabilitat que requereix el Servei Català de la Salut (HC3) i la seguretat màxima de les dades. La sostenibilitat ve de les dades al núvol i l’accés segur des de qualsevol lloc (serveis, domicilis, etc.).

Foto: Unsplash

Tipus d’activitat:

Millora instrumental

Localització:

Catalunya

Col·laboradors / Finançadors:

Gènesi:

És un programa creat conjuntament el 2016 per una aliança entre les entitats del tercer sector Fundació Joia i AREP, i posteriorment Fundació Eulalia Torres de Bea. Compta com a partner tecnològic, Open TIC.

Nivell d’implantació:

Actualment està funcionant a ple rendiment als centres de Fundació Joia, AREP, Fundació Eulàlia Torres de Bea, Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena i Associació ARAPDIS.

Pin It on Pinterest

Comparteix