Projectes d’innovació

ALL BY MYSELF, agregador de solucions TIC per a persones amb discapacitat intel.lectual

Agregador de serveis que pretén ​​aglutinar en un sol click les diferents eines TIC que existeixen per facilitar la màxima autonomia a les persones amb discapacitat intel.lectual per desenvolupar-se en els diferents àmbits de la vida.

El projecte s’emmarca en la línia que marca la metodologia del Self Directed Support: “Self Directed Support is a flexible way of providing social care support, which gives you more choice over the way your care and support needs are met. Self Directed Support gives you more control over how your support is arranged and managed. This includes deciding: the kind of support you want, when you want to use it and who will provide it.”

All by myself vol oferir una experiència completa a l’usuari, facilitant-li d’accedir a solucions i avisant-lo de noves iniciatives. I alhora busca d’oferir als proveïdors de serveis per a persones amb discapacitat una eina per arribar amb més facilitat al seu públic destinatari.

Objectius:

Oferir a les persones amb discapacitat un espai on-line on trobar-hi de forma fàcil les millors solucions TIC per desenvolupar-se en els diferents àmbits de la seva vida quotidiana: domicili, entorn comunitari, mobilitat, lleure, treball, educació, salut, cultura, economia… I oferir alhora als proveïdors de serveis per a persones amb discapacitat una eina per arribar amb més facilitat al seu públic destinatari.

Valorar i seleccionar les solucions TIC existents en base a l’experiència dels usuaris, dels professionals i de les entitats especialitzades.

Partners:

Pin It on Pinterest