Què fem

Campus iSocial

Disseminem el coneixement sobre la innovació en l’acció social i sobre les solucions que donen millor resposta als reptes actuals i futurs.

Campus iSocial

Formació de professionals

Col.laborem amb les universitats i les organitzacions professionals per oferir formació especialitzada en relació als reptes d’innovació que té avui el sector de l’acció social i les seves implicacions per als professionals.

Oferim formació a mida sobre aquests temes per a Ajuntaments, Consells Comarcals, entitats socials i empreses.

Hem impulsat el primer Curs de Postgrau sobre innovació per a professionals de l’acció social, en col·laboració amb l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i el Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Consulta aquí el programa del Curs de Postgrau “Innovació i transformació de l’acció social”, que es realitzarà de gener a juny de 2019. També pots escriure a innovacio.social.ub@gmail.com per a qualsevol dubte o consulta. Properament realitzarem sessions informatives i obrirem les pre-inscripcions a la web de la UB.

Banc d’innovacions

Ajudem els professionals de l’acció social a compartir experiències innovadores, impulsant un entorn col·laboratiu d’intercanvi de coneixement. Recollim i mostrem l’esforç que fan algunes organitzacions per innovar, i les experiències innovadores que es realitzen en altres territoris i països.

Prioritzem la selecció d’iniciatives innovadores que donen resposta als reptes de transformació dels models d’atenció, de canvis sistèmics, de reorientació del rol dels professionals, i de millores instrumentals, que té avui el sector d’acció social.

Consulta la nostra selecció d’innovacions
Proposa’ns la teva innovació

Intercanvis i benchmarking

Impulsem l’intercanvi i la transferència de coneixement sobre models avançats i iniciatives innovadores en l’acció social, entre professionals, organitzacions, persones expertes i centres de recerca, tant del nostre país com d’altres territoris i països.

Participem en xarxes internacionals d’innovació en l’acció social per extreure totes les potencialitats de l’intercanvi de coneixement.

Difusió i publicacions

Difonem i editem els resultats de les nostres recerques per disseminar coneixement útil per a la transformació i la millora del model d’acció social.

Deixa’ns les teves dades per rebre les nostres novetats

Tallers i jornades

Organitzem activitats de debat i reflexió en relació als reptes d’innovació que afronta avui el sector de l’acció social. Busquem respostes per mitjà del diàleg i la interacció entre professionals, usuaris dels serveis i altres actors de la societat.