Què fem

Campus iSocial

Disseminem el coneixement sobre la innovació en l’acció social i sobre les solucions que donen millor resposta als reptes actuals i futurs.

Campus iSocial

Formació de professionals

Col.laborem amb universitats, institucions acadèmiques i empreses de consultoria per oferir formació especialitzada en relació als reptes d’innovació que té avui el sector de l’acció social; la gestió dels canvis organitzatius necessaris per afrontar-los; l’enfortiment del lideratge i de la gestió d’equips per impulsar el canvi; i l’adquisició de les eines i de les competències necessàries per part dels professionals. .

Oferim formació a mida sobre aquests temes per a càrrecs electes i equips directius de les àrees d’acció social d’Ajuntaments i de Consells Comarcals, i per a gerents i equips professionals d’entitats i empreses del sector social.

Banc d’innovacions

Ajudem els professionals de l’acció social a compartir experiències innovadores, impulsant un entorn col·laboratiu d’intercanvi de coneixement. Recollim i mostrem l’esforç que fan algunes organitzacions per innovar, i les experiències innovadores que es realitzen en altres territoris i països.

Prioritzem la selecció d’iniciatives innovadores que donen resposta als reptes de transformació dels models d’atenció, de canvis sistèmics, de reorientació del rol dels professionals, i de millores instrumentals, que té avui el sector d’acció social.

Consulta la nostra selecció d’innovacions
Proposa’ns la teva innovació

Intercanvis i benchmarking

Impulsem l’intercanvi i la transferència de coneixement sobre models avançats i iniciatives innovadores en l’acció social, entre professionals, organitzacions, persones expertes i centres de recerca, tant del nostre país com d’altres territoris i països.

Participem en xarxes internacionals d’innovació en l’acció social per extreure totes les potencialitats de l’intercanvi de coneixement.

Difusió i publicacions

Difonem i editem els resultats de les nostres recerques per disseminar coneixement útil per a la transformació i la millora del model d’acció social.

Deixa’ns les teves dades per rebre les nostres novetats

Tallers i jornades

Organitzem activitats de debat i reflexió en relació als reptes d’innovació que afronta avui el sector de l’acció social. Busquem respostes per mitjà del diàleg i la interacció entre professionals, usuaris dels serveis i altres actors de la societat.

Pin It on Pinterest