Què fem

El nostre focus

Millores instrumentals

Eines de gestió, sistemes d’informació, big data, acció basada en l’evidència, predicció i prevenció, solucions per a l’autogestió, sensorització, robòtica i sistemes de suport.

Eines de gestió

Les organitzacions d’acció social poden ser més eficients incorporant les eines de business intelligent: quadres de comandament integrals (CMI), sistemes de suport a la decisió (DSS), sistemes d’informació executiva (EIS), eines telemàtiques, ERP, SAP, CRM…

Experiències

Sistemes d’informació

Per ser més eficient i reduir el temps de resposta el sector social necessita avançar en la interconnexió i la interoperabilitat de dades i documents entre organitzacions i sistemes, i alhora desenvolupar plataformes que permetin i facilitin l’autogestió per part dels ciutadans.

Experiències

Acció basada en l’evidència

La tecnologia permet avui la generació automàtica d’indicadors que posteriorment facilitien avaluar de manera fiable i contínua. Aplicat a les ciutats i als entorns, la sensorització, la intel·ligència artificial i altres solucions esdevenen molt útils per fer possible una acció social basada en l’evidència.

Experiències

Predicció i prevenció

El big data i la intel·ligència artificial permeten desenvolupar avui sistemes predictius de necessitats socials per millorar la planificació d’actuacions i de pressupostos, per personalitzar els serveis i les solucions per als ciutadans, i per desenvolupar intervencions preventives orientades a detectar situacions i reduir els factors de risc.

Experiències

Solucions per a l’autogestió

L’acció social pot avançar en l’empoderament dels ciutadans, els usuaris i les comunitats per mitjà de la tecnologia, els mòbils, les apps i la formació digital. Cal desenvolupar eines que permetin l’autogestió, el treball en xarxa i la participació ciutadana en el disseny de les solucions als problemes socials.

Experiències

Robòtica i sistemes de suport

Els suports de base tecnològica poden suplir, complementar o ajudar a mantenir les capacitats de les persones perquè puguin exercir plenament els seus drets de ciutadania. La robòtica al servei de l’autonomia personal, la vida independent i la inclusió universal té encara molt camí per recórrer.

Experiències

Pin It on Pinterest