Què fem

Labs 2019-2021

Lab TECH

Millores instrumentals per avançar en l’impacte transformador de l’acció social

Què és?

Un espai de trobada d’agents diferents (empreses, entitats, administracions, universitats, professionals…) per treballar entorn un repte compartit, amb l’objectiu de concretar accions que hi aportin respostes.

Per mitjà de dues trobades anuals i un intercanvi permanent d’idees i propostes.

Per què?

Perquè en una societat que ha esdevingut molt més complexa, els Serveis Socials necessiten invertir en coneixement i dotar-se d’eines, procediments, nous models i noves pràctiques professionals que siguin capaços de donar una millor resposta a les necessitats socials del present i anticipar-se a les futures. I la tecnologia ofereix avui moltes eines útils i eficaces per aconseguir-ho, tant en relació als usuaris, com als professionals, com a les organitzacions. Sempre que la seva aplicació es realitzi des de paràmetres ètics i en benefici de la persona, pot aportar importants avenços que reverteixin en la millora dels serveis i de la qualitat de vida dels ciutadans.

Activitat

Campus: Oferta d’un curs de formació sobre tecnologia en l’acció social, i d’un seminari sobre Big Data en Serveis Socials.
Projectes: Impuls de quatre projectes d’innovació de base tecnològica
Coneixement: Recull d’iniciatives nacionals i internacionals de referència al banc d’innovacions; i recull d’articles a l’hemeroteca.

Participants

Entitats fundadores, entitats sòcies, institucions aliades, organitzacions partners de projectes.i altres organitzacions i empreses col.laboradores.

Pin It on Pinterest