Equip tècnic

Equip professional que gestiona els projectes i les activitats de la fundació.

Toni Codina

Toni Codina

Director

Llicenciat en filosofia i amb estudis en Ciència Política i en Direcció d’Empreses. Patró de la Fundació Oportunitas. Director general de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya (2007-2018) i de l’ONG de cooperació internacional SETEM (1992-2007); Vice-president de la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament(1996-1998); impulsor de diverses iniciatives de comerç just i finances ètiques, entre les quals Oikocrèdit-Catalunya (2000).

Cèlia Estruch

Cèlia Estruch

Formació i recerca

Oriol Janer

Oriol Janer

Projectes d’Innovació

Irene Rodríguez

Irene Rodríguez

Projectes d’Innovació

Guillem Claveria

Guillem Claveria

Projectes d’Innovació

Mar Làzaro

Mar Làzaro

Projectes d’Innovació

Rosa M. Fumàs

Rosa M. Fumàs

Col·laboradora. Experta en serveis socials

Diplomada en Treball Social, Màster en Direcció Pública per ESADE, Diploma en Funció Gerencial en Serveis Socials, Màster en Mediació Familiar i Postgrau sobre Atenció Primària de Serveis Socials. Amb 33 anys d’experiència professional en Serveis Socials, els darrers 18 anys com a Directora tècnica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Núria Fustier

Núria Fustier

Col·laboradora. Experta en serveis socials

Doctora en Treball Social i Llicenciada en Dret, professora de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona. Co-directora del Postgrau en gestió pública dels serveis socials locals d’ACM-UB-iSocial Amb 25 anys d’experiència en Serveis Socials: direcció dels Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet; avaluació i planificació a la Diputació de Barcelona (Cercles de Comparació Municipal); i membre de l’equip del I Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya.

Guy Giménez

Guy Giménez

Col·laborador. Expert en gestió del canvi

Diplomat en Direcció d’empreses, Recursos Humans i Consultoria i  Graduat en “Integral Organizational Leadership”. Professional i investigador en  desenvolupament de competències individuals i intel·ligència col·lectiva, i gestió del canvi en organitzacions, lideratge i coaching.

Lluís Casado

Lluís Casado

Col·laborador. Expert en gestió d’organitzacions

Llicenciat en Ciències Econòmiques i en Psicologia, i diplomat en Desenvolupament Organitzacional. Formador, consultor i coach especialitzat en comportament  organitzacional: gestió del canvi, innovació, conflicte,  desenvolupament personal i d’equips. Té una experiència d’anys en la formació i supervisió de comandaments de Serveis Socials de diversos municipis.

Víctor Puig

Víctor Puig

Col·laborador. Expert en comunicació

Consultor especialitzat en comunicació a internet i en reputació online. Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB i Màster Europeu en Comunicació Interactiva, Telecomunicacions i Multimèdia. Director de l’agència Zinkdo Digital. Professor de comunicació de la UPF i autor del llibre “Social Media: 250 consejos para diseñar tu estrategia en las redes sociales”.