La Fundació

Patronat

Membres del patronat de la Fundació iSocial.

Montse Cervera

Montse Cervera

Presidenta. Representant de Fundació AMPANS

Llicenciada en Pedagogia, ha treballat en diferents àmbits dels serveis socials on ha exercit diverses responsabilitats, tant en el sector públic com en el sector privat: directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials-ICASS (1999-2003), directora de la unitat socio-sanitària d’Antares Consulting (2007-2016), i responsable d’innovació de la Fundació Ampans (2015-2020).

Pilar Rodríguez

Pilar Rodríguez

Vice-presidenta. Representant d’ABD

Treballadora social experta en gestió de serveis socio-sanitaris, bioètica i drets humans. Directora de la Unitat d’Atenció a l’Usuari d’un hospital de l’ICS durant 14 anys, i des de 2001 Adjunta a Gerència i directora de la Unitat Operativa Socio-sanitària d’ABD (Associació Benestar i Desenvolupament).

Josep Maria Solé

Josep Maria Solé

Secretari. Representant de la Fundació SUPPORT-Girona

Advocat. Director de la Fundació Support-Girona. Patró i president del Consell Social de la Fundació Institut Guttman. Vicepresident de la Fundació DRISSA. Vicepresident de la Fundació Campus Arnau d’Escala. Membre de la junta directiva de l’European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD).

Enric Arqués

Enric Arqués

Vocal. Representant de Fundació JOIA

Psicòleg i terapeuta familiar. Codirector de la Fundació JOIA. President del Fòrum d’Iniciatives assistencials i de gestió en Salut Mental i Adiccions de Catalunya. Secretari de l’Associació de lluita contra l’estigma Obertament. Vicepresident de la Fundació Habitat-3. Vocal de la junta de La Unió Catalana d’Hospitals.

Joan-Artur Sales

Joan-Artur Sales

Vocal. Representant del Grup ATRA

Psicòleg clínic i comunitari, expert en salut mental comunitària i conductes addictives. Co-director del Grup ATRA. Vicepresident de la Coordinadora de Comunitats Terapèutiques per a Drogodependents de Catalunya.

Jordi Pascual

Jordi Pascual

Vocal. Representant de Fund. Resilis.

Educador Social, amb formació en acció social i amb estudis superiors en Direcció i Administració d’Empreses Socials i Cooperatives. Des de 2006, Director General de la xarxa d’organitzacions Plataforma Educativa, que agrupa Fundació Resilis i altres entitats del tercer sector d’atenció i serveis a persones en situació o risc d’exclusió.

Alfons M. Thió

Alfons M. Thió

Vocal. Representant Fund. Familia i Benestar Social

Enginyer industrial per la UPC i MED per l’IESE. Amb una llarga experiència en llocs de direcció d’empreses industrials. Des de 2004 és Gerent de la Fundació Família i Benestar Social, entitat dedicada principalment a la promoció i gestió d’habitatges socials.

Katy Trias

Katy Trias

Vocal. Representant de Fund. Catalana Síndrome de Down

Diplomada en Magisteri, en Organització i Direcció Empresarial, i en Marketing. Es Directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).