Lab

Impulsem la transformació de l’acció social per mitjà de processos de co-creació i el desenvolupament de projectes, serveis i productes innovadors.

InnoLabs

InnoLabs

Convoquem un espai de co-creació trimestral amb les nostres entitats membres i altres stakeholders, en el qual analitzem reptes complexos del sector i hi busquem solucions innovadores per mitjà d’entorns d’experimentació i bancs de proves reals que posen la persona al centre i alhora integren i activen a tots els agents de l’ecosistema d’innovació.

Projectes

Projectes

Impulsem i desenvolupem projectes d’innovació, sota el nostre lideratge o el d’altres organitzacions, que permeten convertir idees creatives que poden resoldre reptes que té avui el sector de l’acció social, en solucions reals, útils, viables, sostenibles i amb un alt impacte transformador.

Productes

Productes

Oferim a les organitzacions públiques i privades del sector alguns dels instruments i serveis innovadors que hem desenvolupat en els nostres projectes.

Serveis

Serveis

Acompanyem i assessorem les organitzacions del sector que necessiten impulsar processos interns d’innovació, de transformació o de gestió del canvi en el camp de l’acció social