Whispp, aplicació d’assistència de veu per a persones amb dificultats de la parla 

Publicacions Banc d’innovacions

Whispp, aplicació d’assistència de veu per a persones amb dificultats de la parla 

Whispp

Aplicació d’assistència de veu basada en la intel·ligència artificial

nobi2 (1) min

Whispp és una aplicació d’assistència de veu que utilitza la intel·ligència artificial per facilitar la comunicació a persones amb dificultats o afectacions en la parla. Es tracta d’una solució tecnològica dissenyada per oferir una experiència comunicativa més fluida, accessible i personalitzada.

L’objectiu principal de Whispp és agilitzar el procés comunicatiu de les persones amb dificultats vocals a causa d’una discapacitat, malaltia o lesió. Per fer-ho, transforma l’àudio original en una versió més clara, comprensible i fàcil d’entendre, mantenint una comunicació natural. Aquesta funcionalitat s’activa parlant directament al telèfon mòbil i, per escoltar la nova versió de l’àudio en temps real, l’interlocutor només necessita uns auriculars o un altaveu connectat al mòbil de la persona usuària.

D’altra banda, si la persona usuària ho desitja, l’aplicació permet recrear la veu de la persona a partir d’enregistraments anteriors realitzats abans de la pèrdua o afectació de la veu, en cas d’haver-n’hi. L’eina està disponible en tots els idiomes i s’adapta a diferents entorns i situacions comunicatives.

Whispp també es pot combinar amb aplicacions de videoconferència, facilitant la participació en videotrucades des de l’ordinador. A més, pot esdevenir un bon complement en sessions de logopèdia, ajudant a mantenir la comunicació durant el procés de rehabilitació i facilitant l’autonomia de la persona. Així, proporciona una experiència comunicativa fluida que contribueix a millorar el benestar i la independència de les persones amb afectacions en la veu.

Banc d’innovacions

Jornada Anual Rehab-Lab

Primera Jornada Anual de la xarxa Rehab-Lab a Barcelona 

Les candidatures del guardó, que iSocial coorganitza amb GrausTIC, es poden presentar fins el 17 d’octubre
Premis d'Innovació Digital de Catalunya 2025

Nova edició del Premi a la Integració Social a través de la Digitalització en el marc dels Premis d’Innovació Digital de Catalunya 2025

Les candidatures del guardó, que iSocial coorganitza amb GrausTIC, es poden presentar fins el 17 d’octubre
Notícia Fiare. Banca ética

iSocial i Fiare Banca Ètica enforteixen la seva aliança

La Fundació iSocial s’ha incorporat com a sòcia de la cooperativa Fiare Banca Ètica, en el marc d’un acord que també inclou una línia de crèdit per finançar els projectes d’iSocial i el patrocini de diverses publicacions de la nostra fundació.
Imatge de Helsinki, destinació del tercer Innotrip,. el 2025

3r Innotrip a Finlàndia

Una delegació formada per 27 representants d’entitats membres d’iSocial ha participat en la tercera edició de l’Innotrip, viatjant a Hèlsinki per conèixer de prop iniciatives innovadores en àmbits com l’habitatge social, l’atenció a la infància, la salut mental, la discapacitat, la inclusió digital o la lluita contra el sensellarisme.
Tot OK, plataforma per detectar casos de violència infantil

Tot OK?, plataforma per detectar casos de violència infantil

Tot OK, plataforma per detectar casos de violència infantil
Professionals de les entitats membres d'iSocial participen al 3r Innotrip a Finlàndia

La Fundació iSocial i les seves entitats membres viatgen a Finlàndia en el 3r Innotrip

La visita a entitats i equipaments de Hèlsinki i Espoo durant l’Innotrip ens va permetre conèixer de més a prop algunes iniciatives pioneres d’un dels països amb un estat del benestar més consolidat.