From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

Publicacions Banc d’innovacions

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From your eyes

From Your Eyes

Solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual

From Your Eyes (FYE) és una empresa especialitzada en visió artificial que desenvolupa solucions basades en la tecnologia d’Intel·ligència Artificial (IA) que imiten la funció visual del cervell humà per reconèixer, seguir i categoritzar objectes i persones a través del processament d’imatges de càmeres.

El model d’IA de FYE permet processar imatges i vídeos en temps real, inclou un conjunt de més de 15 milions de dades, aconsegueix una precisió del 98,03% i processa continguts en només 15 mil·lisegons. L’eina també és capaç d’identificar 865 colors diferents, pot funcionar sense connexió al núvol i incorpora mesures de seguretat estrictes de protecció de dades.

L’organització FYE aplica tots aquests coneixements tecnològics en dues eines que permeten millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual. En primer lloc, l’aplicació mòbil FYE permet als usuaris crear els seus propis assistents d’IA per rebre descripcions sobre fotografies, vídeos i documents visuals i es pot integrar en diferents dispositius. En segon lloc, FYE Vehicle Vision millora l’experiència de la conducció a la carretera amb càmeres integrades per analitzar l’entorn i proporcionar serveis personalitzats. També ofereix eines com navegació de realitat augmentada, companys de viatge virtuals, control per gestos i assistència intel·ligent, entre d’altres.

Banc d’innovacions

BetiON

Servei de teleassistència predictiva en l’atenció domiciliària

La Fundació Adinberri ha posat en marxa un servei de teleassistència predictiva que permet anticipar i actuar a través d’un pla d’intervenció personalitzada basat en el model 4P: predicció, prevenció, personalització i participació.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
I·ROC

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

I·ROC és una eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat
Morphic

Morphic, tecnologia que millora l’accessibilitat dels ordinadors per a persones amb discapacitat

Morphic és una aplicació que permet adaptar els ordinadors a les diferents necessitats de les persones amb discapacitat