Gillie.AI, intel·ligència artificial per millorar la cura de persones dependents

Publicacions Banc d’innovacions

Gillie.AI, intel·ligència artificial per millorar la cura de persones dependents

Gillie.AI

Gillie.AI, intel·ligència artificial per millorar la cura de persones dependents

Imatge extreta de la pàgina web de Gillie.AI

Servei en el núvol que, gràcies a la tecnologia Gillie.AI, analitza les dades mèdiques i de benestar de les persones amb necessitats de cura de llarga durada, per a convertir-les en informació pràctica i personalitzar la seva atenció.

La intel·ligència artificial permet als qui tenen cura de persones dependents fer un seguiment constant del seu benestar físic i mental a través d’una plataforma que monitoritza l’estat dels pacients de forma remota.

El software de Gillie.AI analitza els informes que els treballadores elaboren quan visiten els pacients i n’extreu conclusions: si hi ha hagut una millora, si la situació del pacient ha empitjorat en un aspecte concret… D’aquesta manera, es poden identificar fàcilment patrons de risc i anticipar urgències.

A més a més, els/les professionals poden ordenar les visites dels pacients segons com de crític sigui el seu estat i rebre notificacions directament als seus smartphones en cas d’emergència.

GILLIE Healthcare

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.