Política de canvis i devolucions

Formes de pagament

Les formes de pagament admeses a la botiga en línia són:

  • Targeta de crèdit

Desistiment

En base al que disposa l’art. 103 de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, se n’exclou el
dret de desistiment a causa del següent motiu:

  • Subministrament de contingut digital que no es presta en un suport material, havent començat la execució del servei.

Política de canvis i devolucions

Per sol·licitar un canvi de producte, el client ha de contactar amb atenció al client dins dels posteriors a la recepció de la comanda.

En cas de devolucions, les despeses d’enviament i recollida aniran a compte.

En cas que el producte a canviar tingui un preu més gran al comprat anteriorment, el client haurà d’abonar la diferència del valor. Si per contra, el nou producte té un preu menor a l’anteriorment comprat, no es tornarà la diferència de limport en efectiu, sinó que es realitzarà en forma de xec regal per utilitzar en la seva propera compra.

Per gestionar qualsevol tipus de devolució o canvi de productes comprats a https://isocial.cat poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’Atenció al Client.

El client haurà d’indicar-nos el número de comanda i us direm exactament tots els passos a seguir.

Us informem també que no acceptarem canvis o devolucions que no hagin estat prèviament comunicats per les vies indicades.

Servei d’atenció al client

El client podrà cancel·lar la comanda sense cap càrrec i sense aportar cap raó, havent de contactar com més aviat millor amb atenció al client al telèfon: +34935473973, o a través de la següent adreça de correu electrònic:
isocial@isocial.cat, l’horari d’atenció al públic del qual és de: 9 a 18 hores.

Si la comanda no ha sortit dels nostres magatzems, la cancel·larem sense problema, però si la comanda ja està de camí, haurem d’esperar a rebre’l de tornada i una vegada confirmada la recepció del mateix, es tornarà l’import del
producte menys les despeses d’enviament i la devolució serà portada a la mateixa forma de pagament utilitzat en la compra.