By My Side, app que ofereix suport a dones drogodependents

Publicacions Banc d’innovacions

By My Side, app que ofereix suport a dones drogodependents

Simon Community Scotland, AND Digital

Aplicació que ofereix suport, consells i recursos a les dones que consumeixen drogues per facilitar-los l’accés a informació i a una presa de decisions adequada per millorar la seva salut i benestar.

drug addiction treatment

Amb l’objectiu d’abordar la desinformació i els perjudicis que té el consum de drogues entre les dones, que sovint acaba conduint a la mort, i conjuntament amb la consultoria tecnològica AND Digital, que ha col·laborat de manera voluntària oferint-los el seu coneixement i expertesa digital, Simon Community Scotland (SCS) ha creat By My Side. Aquesta app proporciona assessorament per tal de reduir els danys basats en evidències de fàcil accés a les persones que utilitzen els serveis d’aquesta entitat social.

Està dissenyada per dones i pensada per a dones. Si bé principalment està enfocada en aconsellar per prevenir els danys derivats de les drogues, l’aplicació també disposa de recursos més amplis, com ara orientacions i guies en temàtica i per a la gestió de la salut mental i suport a les persones afectades per violència domèstica o sexual. Així, l’app permet que els consells i recursos més rellevants siguin accessibles i disponibles per a les dones sense haver-se d’apropar mai a un servei si no ho volen. I és que l’app By My Side possibilita que accedeixin a informació d’alta qualitat i prenguin decisions informades sobre la seva salut, benestar i seguretat.

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 50 min

Pycipedia, plataforma col·laborativa per a treballadors socials especialitzats en criança amb discapacitat intel·lectual

Pycipedia és una plataforma web per treballadors socials especialitzats en acompanyar pares i mares amb discapacitat intel·lectual
Imatges Posts Web 47 min 1

Mapathon UPC, plataforma web que recull punts geolocalitzats en un mapa

Mapathon UPC és una plataforma web en obert que permet recollir punts geolocalitzats en un mapa de forma col·laborativa
Imatges Posts Web 39 min

AutisMIND, aplicació per estimular la cognició social d’infants amb TEA

AutisMIND és una aplicació mòbil que potencia la capacitat de posar-se en lloc de l’altre en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
Imatges Posts Web 32 min

Digital Streetwork, treballadors socials que atenen joves a través d’Internet

Digital Streetwork és una iniciativa que trasllada el treball de carrer amb joves a Internet