Banc d’innovacions en acció social

WeCare Wales, campanya per atreure professionals per als Serveis Socials
Gal·les (UK)

Campanya de comunicació per incrementar el coneixement ciutadà sobre els Serveis Socials i atraure 20.000 noves persones per a treballar en aquest sector en els propers anys.

El març de 2019, els Serveis Socials de Gal·les van llençar la campanya WeCare Wales, com a part d’una estratègia a llarg termini per incrementar el nombre de treballadors/ores del sector social durant la propera dècada i garantir uns Serveis Socials de qualitat. La campanya mostra la varietat de rols i la diversitat d’oportunitats de progrés professional existents en aquest sector, explica quines són les habilitats i els valors per treballar-hi, i posa en valor allò que fa que la feina professional en aquest àmbit sigui gratificant i valuosa mitjançant nombrosos testimonis de ciutadans i ciutadanes que gaudeixen dels beneficis dels Serveis Socials.

WeCare Wales

Tipus d’activitat:

Projecte temporal

Localització:

Gal·les (UK)

Col·laboradors / Finançadors:

Gènesi:

Un estudi de l’organització SkillsforCare va estimar que fins el 2030 el nombre de professionals del sector social al Regne Unit haurà d’incrementar-se entre un 21% i un 44%. A Gal·les, la necessitat d’atreure nous professionals cap al sector dels Serveis Socials es va fer més evident atès que l’any 2019 només un 11% dels treballadors/ores socials tenien menys de 25 anys, mentre que el 32% en tenien més de 50.

Nivell d’implantació:

La campanya compta amb la col·laboració de les principals organitzacions socials gal·leses així com d’agències nacionals de col·locació i d’assessoria professional. S’ha creat una pàgina web on els/les professionals poden accedir a les ofertes de treball de les organitzacions públiques i privades del sector social, alhora que aquestes poden penjar-hi directament les seves ofertes de feina. A la pàgina hi ha també nombrosos vídeos amb experiències reals de treballadors/ores del sector.

Pin It on Pinterest

Comparteix