Luzía, rellotge intel·ligent que preveu i protegeix de situacions de risc en persones grans

Publicacions Banc d’innovacions

Luzía, rellotge intel·ligent que preveu i protegeix de situacions de risc en persones grans

SeniorDomo

Luzía, rellotge intel.ligent que preveu i protegeix de situacions de risc en persones grans

Rellotge per detectar situacions de risc i facilitar un envelliment saludable al propi domicili de les persones grans a partir dels 60 anys. Analitza de manera automatitzada dades de l’activitat física, signes vitals, la ubicació, etc i identifica qualsevol tipus de comportament estrany.

Els familiars tenen accés a la informació del dispositiu i reben notificacions al seu mòbil. En el cas que es detecti alguna anomalia (inactivitat, una caiguda, problemes cardíacs, sortida de la zona de seguretat…) el propi rellotge contacta amb la persona que el porta per preguntar-li com es troba, i si no respon truca automàticament als familiars o persones de contacte. A més, Luzía és capaç de detectar si ha saltat el contestador automàtic o si el telèfon amb el que intenta contactar està apagat. Per tant, el rellotge segueix insistint fins que aconsegueix contactar amb algú.  Luzía és capaç d’emmagatzemar al núvol fins a 1.000 registres diaris de cada persones usuària.

L’objectiu és facilitar l’envelliment a casa, a través d’una solució avançada de protecció i prevenció de situacions crítiques. Es tracta d’una tecnologia assequible i accessible, ja que no requereix que l’usuari tingui un telèfon mòbil, per tal de millorar la qualitat de vida de les persones grans.

SeniorDomo

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.