ValuAble, eines per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual al sector de l’hostaleria

Publicacions Banc d’innovacions

ValuAble, eines per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual al sector de l’hostaleria

ValuAble

ValuAble

Certificació internacional d’establiments d’hostaleria socialment responsables en la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

ValuAble és una xarxa d’empreses i associacions i fundacions europees relacionades amb la síndrome de Down que proporciona una certificació internacional a establiments d’hostaleria socialment responsables amb la inserció professional a persones amb discapacitat intel·lectual.

A més, ValuAble ha desenvolupat diferents eines per facilitar la incorporació d’aquestes persones al seu entorn de treball. En primer lloc, l’aplicació “On my own at work”, que s’adapta individualment a cada treballador i li facilita el desenvolupament de la feina. En segon lloc, uns vídeos adreçats tant als empresaris com als treballadors que mostren exemples de com han de ser les relacions correctes entre les persones amb discapacitat intel·lectual i els seus companys de feina.

Finalment, s’han dissenyat un conjunt d’instruments de formació adreçats als responsables de l’establiment destinats a facilitar l’obtenció de la certificació.

ValuAble

Banc d’innovacions

BetiON

Servei de teleassistència predictiva en l’atenció domiciliària

La Fundació Adinberri ha posat en marxa un servei de teleassistència predictiva que permet anticipar i actuar a través d’un pla d’intervenció personalitzada basat en el model 4P: predicció, prevenció, personalització i participació.
From Your Eyes

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From Your Eyes impulsa solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
I·ROC

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

I·ROC és una eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat