La Fundació ASPACE Catalunya, nova entitat membre d’iSocial

Publicacions Notícies

La Fundació ASPACE Catalunya, nova entitat membre d’iSocial

, ,
La Confederación ASPACE, nueva entidad miembro de iSocial

ASPACE, entitat especialitzada en l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral, esdevé la 19a entitat membre de la Fundació

La Fundació iSocial continua creixent i donant la benvinguda a noves entitats del sector social. Aquest mes, ASPACE s’incorpora com a nova entitat membre, sumant-se a les 18 entitats que ja formen part de la Fundació. Amb aquesta nova adhesió, iSocial compta amb un total de 19 entitats que treballen conjuntament per impulsar la innovació i la millora dels serveis socials.

Fundada el 1961 com una associació per un grup de pares d’infants amb paràlisi cerebral, la Fundació ASPACE Catalunya ha estat pionera en l’atenció a persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat. Des dels seus inicis, ha treballat per oferir una atenció integral altament especialitzada en els àmbits del neurodesenvolupament, incloent-hi la rehabilitació, educació i suport a les famílies. El seu model assistencial interdisciplinari i innovador s’ha consolidat com un referent a Catalunya, amb la missió d’acompanyar aquestes persones al llarg de tota la seva vida.

Els valors d’accessibilitat, d’innovació i de solidaritat d’ASPACE estan alineats amb la missió d’iSocial de promoure un sector social innovador i capaç d’adaptar-se a la diversitat de reptes que enfronten els col·lectius vulnerables.

La Fundació ASPACE Catalunya és la tercera entitat que s’incorpora a la Fundació iSocial durant l’any 2024. Abans de les vacances d’estiu, també van passar a formar part del projecte iSocial les entitats Grupo SSI i REIR (Recursos educatius per a la Infància en Risc).

Des de la Fundació iSocial, estem encantats de seguir sumant experteses per perseverar en la nostra missió d’impulsar la innovació en l’àmbit social, afavorint la transversalitat i la cooperació entre entitats. Seguirem treballant junts per construir un sector més fort, connectat i inclusiu, que pugui donar resposta a les necessitats de les persones que més ho necessiten.


Actualitat

Cátedra Innovación Social Vincles

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida avalua el projecte Vincles a Erill la Vall

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
La Consellera de Drets Socials parla amb dues persones beneficiàries del projecte Vincles a Sort

La Consellera de Drets Socials visita a Sort el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran

La Consellera visita el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran, que ja està implantat en més de vint municipis i compta amb 171 agents comunitaris.
Membres de les set entitats sòcies del projecte Solidigital es troben a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia. Fotografia de grup durant les jornades.

Trobada internacional a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia

L’encontre ha permès posar en comú la feina feta fins ara i coordinar la difusió i la gestió de la Soliguia, cercador en línia de serveis socials
Servei d'acompanyament per a usuaris de Nidus

Despleguem un servei d’acompanyament digital a persones usuàries de Nidus 

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
Un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, de professionals socials, d'estudiants i de personal investigador treballen conjuntament per desenvolupar solucions als reptes de les persones amb discapacitat en el marc del projecte La Teva Idea és Ciència, liderat per iSocial i la UPC.

La Teva Idea És Ciència: un procés de cocreació per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

“La Teva Idea És Ciència” ha suposat un treball col·laboratiu entre entitats socials, personal investigador i estudiants per convertir reptes quotidians ens solucions tecnològiques viables.
Notícia Rehab Lab.cat Formació febrer

Neix la xarxa Rehab-Lab per impulsar l’autonomia de les persones amb discapacitat mitjançant la impressió 3D

La xarxa Rehab-Lab s’amplia amb 10 noves entitats d’arreu de Catalunya, consolidant-se com un referent en la fabricació d’ajuts funcionals personalitzats amb impressió 3D