REIR s’incorpora com a nova entitat membre de la Fundació iSocial

Publicacions Notícies

REIR s’incorpora com a nova entitat membre de la Fundació iSocial

,
REIR, nova entitat membre de iSocial

El patronat d’iSocial ha aprovat l’ingrés de Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) com a entitat membre de la Fundació

El dia 9 de juliol, durant la reunió del patronat de Fundació iSocial, es va aprovar la incorporació a la Fundació com a entitat membre del grup REIR (Recursos Educatius per a la Infància en Risc). Formada el 2007 per professionals de l’àmbit de l’educació social i el tercer sector, REIR treballa amb una visió multidisciplinària per millorar la situació dels col·lectius en risc d’exclusió social i vulnerabilitat, principalment de la infància.


Des de la seva creació i fins a data d’avui, REIR ha dut a terme una rellevant tasca d’intervenció social, atenent més de 2.500 persones en risc d’exclusió social en 29 municipis diferents. Els seus projectes, que inclouen centres residencials per a menors i espais d’atenció integral, reflecteixen un compromís ferm amb la igualtat i el benestar social.


L’entitat ha aconseguit una important implantació territorial al Vallès Oriental, Occidental, Osona i Baix Llobregat, demostrant la seva capacitat per adaptar-se i créixer davant les noves realitats socials. Amb la seva incorporació a la Fundació iSocial, REIR aportarà una valuosa experiència en l’àmbit de la infància, que enriquirà el nostre projecte i ens ajudarà a definir i impulsar noves maneres de promoure la innovació en el sector social.

Actualitat

Professionals de les entitats membres d'iSocial participen al 3r Innotrip a Finlàndia

La Fundació iSocial i les seves entitats membres viatgen a Finlàndia en el 3r Innotrip

La visita a entitats i equipaments de Hèlsinki i Espoo durant l’Innotrip ens va permetre conèixer de més a prop algunes iniciatives pioneres d’un dels països amb un estat del benestar més consolidat.
Cátedra Innovación Social Vincles

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida avalua el projecte Vincles a Erill la Vall

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
La Consellera de Drets Socials parla amb dues persones beneficiàries del projecte Vincles a Sort

La Consellera de Drets Socials visita a Sort el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran

La Consellera visita el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran, que ja està implantat en més de vint municipis i compta amb 171 agents comunitaris.
Membres de les set entitats sòcies del projecte Solidigital es troben a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia. Fotografia de grup durant les jornades.

Trobada internacional a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia

L’encontre ha permès posar en comú la feina feta fins ara i coordinar la difusió i la gestió de la Soliguia, cercador en línia de serveis socials
Servei d'acompanyament per a usuaris de Nidus

Despleguem un servei d’acompanyament digital a persones usuàries de Nidus 

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
Un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, de professionals socials, d'estudiants i de personal investigador treballen conjuntament per desenvolupar solucions als reptes de les persones amb discapacitat en el marc del projecte La Teva Idea és Ciència, liderat per iSocial i la UPC.

La Teva Idea És Ciència: un procés de cocreació per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

“La Teva Idea És Ciència” ha suposat un treball col·laboratiu entre entitats socials, personal investigador i estudiants per convertir reptes quotidians ens solucions tecnològiques viables.