Fuel Poverty Group, defensar el dret a l’energia

Publicacions Banc d’innovacions

Fuel Poverty Group, defensar el dret a l’energia

ABD, EcoServeis

Fuel Poverty Group, defensar el dret a l’energia

Xarxa de persones i entitats dels àmbits de l’enginyeria, les ciències ambientals, les ciències socials, el voluntariat i l’activisme per combatre la pobresa energètica.

Ofereix eines per reduir l’import de la factura del gas i la llum a partir d’entendre tots els conceptes que apareixen a la factura i proporciona consells pràctics per la vida diària per un ús racional i eficient de l’energia.

Orienta de manera personal a totes les persones amb dificultats per entendre i fer front a les factures i per detectar possibles situacions de pobresa energètica severa en les llars.

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.