Mentegram, seguiment terapèutic de pacients en tractament de salut mental

Publicacions Banc d’innovacions

Mentegram, seguiment terapèutic de pacients en tractament de salut mental

Mentegram

Mentegram

Eina que permet avaluar i monotoritzar el comportament diari de persones en tractament terapèutic

Mentegram és una plataforma que permet fer un seguiment diari de l’estat dels pacients en consultes de salut mental. Els instruments i criteris de detecció es poden personalitzar segons la persona o, si es prefereix, es pot fer ús dels que ja venen configurats. D’aquesta manera, els terapeutes aconsegueixen adaptar el tractament en cada cas de manera més fiable.

Aquest monitoratge també permet optimitzar les sessions i guanyar temps, ja que els professionals obtenen una visió ràpida sobre com s’han trobat els pacients durant els dies previs a la visita. L’eina també permet detectar situacions de risc per poder actuar preventivament.

D’altra banda, l’aplicatiu ofereix la possibilitat de compartir materials educatius, indicacions, qüestionaris i recordatoris amb els usuaris a través dels seus mòbils. A més, la plataforma recull informació sobre la valoració dels pacients, la càrrega de treball del personal i l’eficàcia clínica.

Banc d’innovacions

BetiON

Servei de teleassistència predictiva en l’atenció domiciliària

La Fundació Adinberri ha posat en marxa un servei de teleassistència predictiva que permet anticipar i actuar a través d’un pla d’intervenció personalitzada basat en el model 4P: predicció, prevenció, personalització i participació.
From Your Eyes

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From Your Eyes impulsa solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
I·ROC

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

I·ROC és una eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat