Nelson Mandela, programa per a la reincorporació a la vida en llibertat

Publicacions Banc d’innovacions

Nelson Mandela, programa per a la reincorporació a la vida en llibertat

Xunta de Galicia

Nelson Mandela, programa per a la reincorporació a la vida en llibertat

by whereslugo on Unsplash

Programa per a la reinserció social de persones ex-recluses, que ofereix itineraris personalitzats i adaptats a les necessitats de cada participant, amb preparació tant tècnica com personal, i accions de formació i acompanyament per a la integració laboral. L’objectiu és que les persones que han sortit de la presó ampliïn les seves competències i millorin les seves habilitats personals i professionals perquè això els ajudi en el seu camí cap a la plena inclusió.

El programa forma part de l’Estratègia d’Inclusió Social de Galícia 2014-2020, dissenyada i finançada per la Xunta de Galícia i el Fons Social Europeu. S’ha desenvolupat fins ara en un únic centre penitenciari, Teixeiro, i se n’han beneficiat més de 1.500 interns.


Xunta de Galicia

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.