1r InnoTrip als Països Baixos

1r InnoTrip als Països Baixos

1r InnoTrip als Països Baixos

Del 23 al 26 de maig 2023 tindrà lloc el 1r InnoTrip de la Fundació iSocial als Països Baixos, en el qual una representació de directius i professionals de les 15 entitats membres de la fundació visitaran i coneixeran in situ experiències holandeses punteres en el camp de l’acció social.

Es tracta d’una activitat grupal, del conjunt de les entitats membres, en què els beneficis per a elles aniran des d’aprendre noves maneres d’afrontar un problema comú; a crear relacions i xarxes amb altres entitats internacionals que els podran ser útils tant a curt com a llarg termini; i fins a enfortir la coneixença i les relacions amb les altres entitats membres d’iSocial.

Objectius

Objectiu general: Fomentar la innovació de les entitats membres d’iSocial a través del coneixement in situ d’experiències internacionals punteres.

Objectius específics:

  1. Organitzar una visita anual a un altre país referent en serveis socials d’acord amb els interessos de les entitats membres.
  2. Facilitar l’ampliació de la xarxa de relacions de les entitats membres i incentivar el sorgiment d’iniciatives concretes de caràcter innovador i internacional.
  3. Promoure la transferència de coneixement envers les entitats membres en relació a les tendències d’innovació en acció social en els països visitats.

Per què els Països Baixos?

Perquè és un dels països europeus socialment més avançats i amb un sector privat en el camp dels serveis socials molt potent. A més, des del govern holandès es promociona fermament la innovació en tot l’ecosistema de benestar des de fa molts anys i això es materialitza en nombroses experiències, iniciatives i projectes capdavanters a nivell internacional en el camp de l’acció social.

Perquè durant 2022 hem rebut a Catalunya la visita d’una delegació força nombrosa d’entitats socials holandeses, que ens ha estimulat a realitzar una visita semblant en sentit contrari.

Amb el suport de

Generalitat de Catalunya. Secretaria d'Acció Exterior del Govern

InnoTrips

1r InnoTrip als Països Baixos

1r InnoTrip als Països Baixos

Del 23 al 26 de maig 2023 tindrà lloc el 1r InnoTrip de la Fundació iSocial als Països Baixos.