Biel Digital Glasses, ulleres 3D per adaptar el món a la baixa visió

Publicacions Banc d’innovacions

Biel Digital Glasses, ulleres 3D per adaptar el món a la baixa visió

Biel Digital Glasses

Biel Digital Glasses, ulleres 3D per adaptar el món a la baixa visió

En Biel fent servir un dels prototips de Biel Digital Glasses

Ulleres intel·ligents 3D que faciliten la mobilitat i l’autonomia personal a les persones amb baixa visió. La baixa visió és una discapacitat visual que no es pot corregir amb ulleres convencionals ni amb cirurgia. És una discapacitat molt més comuna que la ceguera (afecta a 7 milions de persones a Europa, i 70 milions a tot el món) i impedeix de dur a terme tasques diàries com llegir, moure’s en espais públics, evitar obstacles o interpretar senyals.

Les ulleres “Biel Digital Glasses” utilitzen una combinació de noves tecnologies com la visió 3D, la intel·ligència artificial i la realitat augmentada per adaptar la realitat a la capacitat visual de les persones que tenen una baixa visió. A més de millorar les imatges, identifiquen els obstacles, i avisen sobre possibles perills, com esglaons, semàfors. D’aquesta manera, aquestes ulleres permeten que aquestes persones puguin disminuir el seu aïllament social i millorar la seva mobilitat i la seva autonomia personal.

Biel Digital Glasses

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.