Bitàcola, servei de prevenció en salut mental en entorns laborals

Publicacions Banc d’innovacions

Bitàcola, servei de prevenció en salut mental en entorns laborals

Fundació Joia

Bitàcola, servei de prevenció en salut mental en entorns laborals

A través del coaching per a persones amb patiment psicològic i/o trastorns de salut mental, el servei Bitàcola analitza les seves demandes i ajuda a reactivar les seves capacitats per alliberar el potencial que té cadascuna.

Ofereix a la persona eines fàcils i dinàmiques que li permetran aconseguir els seus objectius laborals i personals en poc temps. Té un efecte de prevenció de la pèrdua del lloc de treball per malestar psicològic (per motiu laboral o personal) i que afecta a persones que estan treballant o persones que estan de baixa laboral per problemes de salut mental.

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.