Community HIGEA, gestió intel·ligent d’entitats socials i sanitàries

Publicacions Banc d’innovacions

Community HIGEA, gestió intel·ligent d’entitats socials i sanitàries

AREP, Fundació Joia, FETB, Open TIC

Community HIGEA, gestió intel.ligent d’entitats socials i sanitàries

Foto: Unsplash

Solució cloud integral dissenyada per a la gestió intel·ligent d’organitzacions amb intervenció sanitària, social i d’inserció laboral, que integra la gestió d’aquests tres àmbits i millora exponencialment la qualitat de l’atenció a la persona usuària a través del sistema SITT (Sustainable, Integral and Transversal Technology).

Mentre que l’oferta actual de softwares destinats a la gestió sanitària i social se centra en donar servei a grans corporacions, aquesta aplicació s’adapta al model de gestió de les organitzacions socials, sanitàries i d’inserció laboral del Tercer Sector mitjançant una inversió econòmica sostenible.

El programa té des del principi el nivell d’interoperabilitat que requereix el Servei Català de la Salut (HC3) i la seguretat màxima de les dades. La sostenibilitat ve de les dades al núvol i l’accés segur des de qualsevol lloc (serveis, domicilis, etc.).

Community Higea

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.