Centre educatiu de Noves Oportunitats

Publicacions Banc d’innovacions

Centre educatiu de Noves Oportunitats

Fundació El Llindar

StepForME

Projecte per orientar, acompanyar i recolzar la transició dels joves cap a la vida adulta, el seu retorn al sistema educatiu reglat i incrementar la seva ocupabilitat per accedir amb millors condicions al mercat laboral.

Proposen itineraris singulars i abordatges molt a mida en escenaris mixtes que integren formació i treball amb la col·laboració d’altres agents, especialment d’empreses que proporcionen ambients reals de treball. Està enfocat a la construcció del projecte vital, formatiu i professional dels adolescents i joves, mitjançat acompanyament subjectiu, educació personalitzada, i espais i temps d’acompanyament. Ha estat premiat amb el Premi Blanquerna per considerar-la una proposta educativa compromesa en generar una millora constant en l’educació.

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.