Centre educatiu de Noves Oportunitats

Publicacions Banc d’innovacions

Centre educatiu de Noves Oportunitats

Fundació El Llindar

StepForME

Projecte per orientar, acompanyar i recolzar la transició dels joves cap a la vida adulta, el seu retorn al sistema educatiu reglat i incrementar la seva ocupabilitat per accedir amb millors condicions al mercat laboral.

Proposen itineraris singulars i abordatges molt a mida en escenaris mixtes que integren formació i treball amb la col·laboració d’altres agents, especialment d’empreses que proporcionen ambients reals de treball. Està enfocat a la construcció del projecte vital, formatiu i professional dels adolescents i joves, mitjançat acompanyament subjectiu, educació personalitzada, i espais i temps d’acompanyament. Ha estat premiat amb el Premi Blanquerna per considerar-la una proposta educativa compromesa en generar una millora constant en l’educació.

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.