CRE-e, multicanal d’orientació per a la ocupabilitat laboral

Publicacions Banc d’innovacions

CRE-e, multicanal d’orientació per a la ocupabilitat laboral

Creu Roja

Servei remot per orientar en la recerca de feina a persones desocupades, dirigit a resoldre dubtes i acompanyar en el procés d’ocupabilitat a través de diferents canals i activitats online.

El seu objectiu és dotar d’eines i d’informació a les persones que busquen feina, a través d’una línia de telèfon gratuïta, correu electrònic, un canal de Whatsapp i de les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter). Amb una trucada o missatge, els professionals del servei faciliten una resposta personalitzada en menys de 72 hores a les qüestions i consultes que els usuaris els plantegen.

De manera complementària, el multicanal CRE-e compta amb una plataforma de continguts accessibles per a tothom de manera gratuïta. Les eines principals són dues; la primera es tracta de conferències online que busquen ajudar les persones a millorar la seva ocupabilitat. Cada setmana conviden a ponents experts per parlar de diverses temàtiques: recursos d’ocupació i formació, eines per a la recerca de feina, mercat laboral, i possibles nínxols del mercat. També tracten iniciatives concretes dirigides a joves, consells per a donar visibilitat al currículum per persones de més de 50 anys, i eines per a treballar les competències digitals, entre d’altres. En segon lloc, dins de la plataforma web hi ha tota mena de recursos clau a fi que les persones puguin resoldre dubtes de manera autònoma. A més, s’inclou contingut específic en temàtiques per a dones (violència de gènere, drets laborals…etc.)

CRE-e complementa els itineraris personalitzats que es desenvolupen a Creu Roja des de 2014 per a persones en risc d’exclusió social, una resposta integral a persones que presenten situacions i trajectòries diverses, per tal de poder pal·liar la situació de vulnerabilitat que viuen.

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.