El xat de Flapp!, l’eina de missatgeria que millora la comunicació i l’atenció a l’usuari

Lab Productes FLAPP!

El xat de Flapp!, l’eina de missatgeria que millora la comunicació i l’atenció a l’usuari

Xat Nidus

Les noves versions de les aplicacions Flapp! i iSocialPro ja incorporen la funcionalitat del xat. Aquesta eina de missatgeria integrada millora la forma en què les persones usuàries i els i les professionals interactuen, i suposa un pas significatiu cap a una comunicació i atenció més àgil i eficient.

Què et permet fer el xat?

Amb el xat de Flapp! i d’iSocialPro podràs contactar amb els teus usuaris i usuàries vinculats i amb altres professionals, i fer un seguiment de les converses sense sortir de l’app.

Com qualsevol altra aplicació de missatgeria, el xat de Flapp! i d’iSocialPro et permet enviar missatges escrits i de veu, així com compartir instantàniament documents, vídeos i imatges.

A més, a diferència d’altres serveis, el xat de Flapp! no està vinculat a cap número de telèfon, i les converses poden recuperar-se fàcilment accedint al perfil de l’usuari des de qualsevol dispositiu.

Aquesta nova funcionalitat permet a les persones usuàries resoldre consultes o dubtes de manera immediata, intercanviar més eficientment documents i informació, organitzar cites o reunions amb facilitat, enviar recordatoris… i molt més!

Per accedir-hi, només cal entrar a l’opció Missatges, a la part inferior de la pantalla. També pots enviar un missatge directament a través de la icona que es troba al costat del perfil de cada usuari i professional.

Quins avantatges té el xat de Flapp! i d’iSocialPro?

Els avantatges de disposar del xat són diversos:

  • Millora de la comunicació: Facilita la interacció entre persones usuàries i professionals.
  • Intercanvi ràpid d’informació: Permet enviar des de missatges de text fins a arxius multimèdia.
  • Confidencialitat: Fa possible una connexió àgil, mantenint al mateix temps la confidencialitat sobre els telèfons d’usuaris i professionals.
  • Permet guardar les converses: Les interaccions es poden recuperar i continuar en qualsevol moment i dispositiu.

Amb el xat, la comunicació és més dinàmica, l’atenció a l’usuari més efectiva i les possibilitats d’interacció més àmplies. Prova’l i descobreix com aquesta nova funcionalitat millora la teva experiència amb les nostres aplicacions!

FAQ

Preguntes Freqüents Flapp!

Troba respostes a les teves preguntes sobre Flapp! a la nostra pàgina de preguntes freqüents. Descobreix funcions, suport i més.
Botó d'alarma

Tot el que ofereix el botó d’alarma de Flapp!

Si ets professional, pots activar la funcionalitat “Contacte d’alarma” de les persones usuàries que vulguis per convertir-te en el seu professional de referència en situacions d’emergència.