Tot el que ofereix el botó d’alarma de Flapp!

Lab Productes FLAPP!

Tot el que ofereix el botó d’alarma de Flapp!

Botó d'alarma

Si ets professional de l’àmbit social i utilitzes Flapp! amb les persones que acompanyes sàpigues que el “Botó d’alarma” compta amb dues funcions: el “Contacte d’alarma” i el “Botó 112”.

Què és la funcionalitat  “Contacte d’alarma”?

Si ets professional, pots activar la funcionalitat “Contacte d’alarma” de les persones usuàries que vulguis per convertir-te en el seu professional de referència en situacions d’emergència. D’aquesta manera, l’usuari podrà fer-te arribar una alerta al xat de Flapp!. Per assegurar la comoditat de les dues parts, us recomanem que pacteu prèviament com i per què fareu servir l’eina.

Com activar l’opció “Contacte d’alarma”?

Si vols convertir-te en contacte d’alarma d’una persona usuària de Flapp!, pots configurar aquesta opció anant al seu perfil, tant en la versió web com en l’app per a mòbils, i marcant l’opció “Contacte d’alarma” a l’App i “Ser contacte d’alerta” a la web:

Què és el “Botó 112”?

La secció d’alarma també incorpora el ‘botó 112’. Quan la persona usuària el prem, se la redirigeix al número de telèfon d’emergències 112, per tal de solventar més ràpidament situacions d’urgència.

FAQ

Preguntes Freqüents Flapp!

Troba respostes a les teves preguntes sobre Flapp! a la nostra pàgina de preguntes freqüents. Descobreix funcions, suport i més.
Xat Nidus

El xat de Flapp!, l’eina de missatgeria que millora la comunicació i l’atenció a l’usuari

Les noves versions de les aplicacions Flapp! i iSocialPro ja incorporen la funcionalitat del xat.