Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Publicacions Banc d’innovacions

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

NHS, The Kent and Medway Sustainability and Transformation Partnership i DLC 

Imatges Posts Web (4) min

Innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care es pot descarregar de forma gratuïta i està dissenyada per ajudar els cuidadors a trobar informació adequada a l’hora d’indentificar problemes de salut. L’aplicació està pensada com una guia ràpida portàtil a la qual es pot accedir sense necessitat de connexió a Internet. Segueix els estàndards de l’Institut Nacional d’Excel·lència en Salut i Atenció.


Inclou guies, consells i vídeos sobre malalties comunes, com la diabetis, les infeccions urinàries i els problemes respiratoris. També ofereix una secció que permet determinar si la persona està desenvolupant un problema de salut greu que requereix assistència mèdica.


Un dels propòsits és capacitar aquells qui vetllen per la salut d’algú, siguin professionals o no, per tal que puguin prendre les millors decisions en la cura que ofereixen. D’altra banda, brinda recursos a fi que les persones cuidadores puguin detectar i actuar davant de possibles problemes de salut, ja que el seu contacte estret amb les persones de qui tenen cura els permet percebre més ràpidament situacions anòmales.

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 12 min

Nagaya Tower, edifici intergeneracional per combatre la soledat no desitjada

Nagaya Tower és un edifici que connecta a persones de diferents generacions per combatre el sentiment de soledat
Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.