INTRESS, nova entitat membre d’iSocial

Publicacions Notícies

INTRESS, nova entitat membre d’iSocial

,
Imatge3

Es tracta d’una entitat social amb 2.000 professionals i serveis a Catalunya, Balears i Madrid. Esdevé la 15a entitat membre d’iSocial.

Aquesta primavera el nombre d’entitats membres de la Fundació iSocial s’ha ampliat fins a 15 gràcies a la incorporació d’INTRESS, una organització amb més de 35 anys de trajectòria, que atén més de 35.000 persones i compta amb prop de 2.000 professionals i 195 serveis a Catalunya, les Illes Balears i Madrid. Està formada per l’Associació Intress, la Fundació Intress i l’Associació Gira-sol. Actua en els àmbits d’infància i família, igualtat de gènere, salut mental, gent gran, discapacitat, joves, inclusió socio-laboral, justícia i treballs en la comunitat, i tuteles. També realitza rehabilitació psico-social i comunitària a través de programes de ràdio.

Donem la benvinguda a aquesta nova entitat membre.

Actualitat

foto habitat3.2.

La Fundació Hàbitat3 esdevé la 16a. entitat membre d’iSocial

És l’organització del tercer sector referent de la gestió d’habitatge social a Catalunya. Gestiona un parc de prop de 1.000 habitatges socials.
Foto grup complet

22 professionals de les entitats d’iSocial participen al 1r InnoTrip als Països Baixos

Durant quatre dies han visitat serveis i projectes innovadors en els àmbits de la discapacitat, l’atenció a joves, l’accés a l’habitatge, la salut mental i el treball comunitari.
Malmo2

Hem participat al 31è Congrés Europeu de Serveis Socials a Malmö (Suècia)

Ha estat dedicat a la innovació tecnològica en serveis socials, i hi hem presentat la nostra aplicació Nidus per a persones sense llar.
InnoLab

Un InnoLab analitza la transformació dels rols professionals en el sector social

25 responsables de recursos humans de 14 entitats membres i de 12 ajuntaments busquen solucions a les dificultats per contractar, retenir i motivar els professionals del sector de serveis socials.