INTRESS, nova entitat membre d’iSocial

Publicacions Notícies

INTRESS, nova entitat membre d’iSocial

,
Imatge3

Es tracta d’una entitat social amb 2.000 professionals i serveis a Catalunya, Balears i Madrid. Esdevé la 15a entitat membre d’iSocial.

Aquesta primavera el nombre d’entitats membres de la Fundació iSocial s’ha ampliat fins a 15 gràcies a la incorporació d’INTRESS, una organització amb més de 35 anys de trajectòria, que atén més de 35.000 persones i compta amb prop de 2.000 professionals i 195 serveis a Catalunya, les Illes Balears i Madrid. Està formada per l’Associació Intress, la Fundació Intress i l’Associació Gira-sol. Actua en els àmbits d’infància i família, igualtat de gènere, salut mental, gent gran, discapacitat, joves, inclusió socio-laboral, justícia i treballs en la comunitat, i tuteles. També realitza rehabilitació psico-social i comunitària a través de programes de ràdio.

Donem la benvinguda a aquesta nova entitat membre.

Actualitat

Imatges Posts Web (79) min

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
Imatges Posts Web (78) min

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.
Imatges Posts Web (72) min

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup
Imatges Posts Web (69) min

iSocial presenta Vincles al Caixaforum de Lleida

Vincles, una iniciativa que té com a objectiu combatre la soledat no desitjada, forma part dels projectes aprovats per la Fundació La Caixa en la convocatòria del 2024