I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

Publicacions Banc d’innovacions

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

Penumbra

I·ROC

Eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental

I·ROC es basa en un qüestionari d’autoavaluació que segueix el model HOPE, un enfocament que analitza quatre àmbits del benestar personal (llar, oportunitat, persones i apoderament). Cada àmbit inclou tres indicadors que l’usuari ha de puntuar de l’1 al 6. D’aquesta manera, s’aconsegueix una visió holística del benestar personal.

L’eina està disponible en format paper i digital i proporciona una estructura sòlida per iniciar converses entre professionals i usuaris. També ofereix una varietat d’eines innovadores i fàcils d’utilitzar que promouen l’autogestió amb consells i tècniques.

Els professionals de la salut mental poden obtenir informes individuals dels seus pacients en qualsevol moment a través de la plataforma online (I·ROC Digital), disponible per a múltiples dispositius. De la mateixa manera, les entitats poden consultar dades globals sobre el conjunt d’usuaris i així avaluar l’impacte dels seus projectes i programes. Els pacients també tenen accés als seus resultats i als diferents materials de suport que ofereix la plataforma.

Banc d’innovacions

BetiON

Servei de teleassistència predictiva en l’atenció domiciliària

La Fundació Adinberri ha posat en marxa un servei de teleassistència predictiva que permet anticipar i actuar a través d’un pla d’intervenció personalitzada basat en el model 4P: predicció, prevenció, personalització i participació.
From Your Eyes

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From Your Eyes impulsa solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat
Morphic

Morphic, tecnologia que millora l’accessibilitat dels ordinadors per a persones amb discapacitat

Morphic és una aplicació que permet adaptar els ordinadors a les diferents necessitats de les persones amb discapacitat