Un nou butlletí informarà els professionals que utilitzen les Apps d’iSocial

Publicacions Notícies

Un nou butlletí informarà els professionals que utilitzen les Apps d’iSocial

, ,
iSocial PRO

L’App iSocial PRO permet que els professionals puguin gestionar els serveis de Nidus i Flapp! i, properament, també la plataforma meSocial

Des d’aquest mes de juliol, els professionals que ja utilitzen l’App “iSocial PRO” i que, a través d’aquesta, gestionen les apps Nidus, Flapp!, i properament meSocial, rebran periòdicament un butlletí que els informarà sobre novetats, millores tècniques i el procés d’expansió territorial d’aquestes aplicacions.

iSocial Pro és la versió professional que permet gestionar els comptes dels usuaris a les tres apps vinculades, Nidus, Flapp! i meSocial, adreçades a diferents perfils de persones usuàries de serveis socials. Totes elles estan ja disponibles en versions Android, iOS i Web, i poc a poc van introduint noves millores i noves funcionalitats per anar responent a les necessitats dels diferents col·lectius i àmbits d’intervenció social.

A través de la pàgina web de l’aplicació, qualsevol nova entitat pot demanar la utilització d’aquestes solucions digitals per millorar la seva tasca d’intervenció social, així com sol·licitar una reunió informativa o programar una sessió de formació adreçada als seus equips professionals.

Actualment, l’aplicació iSocial Pro, juntament amb Nidus i Flapp!, estan sent utilitzades per més de 300 professionals i més de 400 persones usuàries a través de 23 entitats que actuen en 12 Comunitats Autònomes.

Actualitat

Premis GrausTIC

Oberta la convocatòria dels premis d’Innovació Digital de Catalunya GrausTIC 2024

El passat 12 de juliol es va obrir la convocatòria dels Premis d’Innovació Digital de Catalunya 2024 – GrausTIC, un certamen que té com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives, professionals, empreses o institucions que destaquen per l’ús innovador i la promoció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Les propostes es podran presentar fins al 15 d’octubre de 2024.
DigitaliSSB

10 Àrees Bàsiques de Serveis Socials milloren les seves eines d’anàlisi i planificació gràcies a iSocial

iSocial està desenvolupant una sèrie de Quadres de Comandament per a les Àrees Bàsiques de Serveis Socials municipals i comarcals que permetrà als professionals que hi treballen solucionar la seva dispersió d’aplicacions i de fonts de dades mitjançant una sola eina d’anàlisi i planificació
Trobada Rehab-Lab a Liège

iSocial i CIM-UPC participen a la trobada anual de la xarxa europea Rehab-Lab a Bèlgica

Un total de 55 entitats de la xarxa Rehab-Lab s’han reunit a Liège per compartir els seus coneixements i experiències
Trobada inaugural Care4Skills

iSocial participa en la trobada kick-off del projecte Care4Skills a Brussel·les

El passat dijous 23 de maig vam assistir a la reunió kick off del projecte Care4Skills a Brussel·les, organitzada per l’EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities), l’entitat que lidera la iniciativa.
Tallers participatius d'All By Myself

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
23 entitats ja s'han format per utilitzar Flapp! i Nidus

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.