iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

Publicacions Notícies

iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

,

Un grup de delegats d’entitats socials neerlandeses ha visitat la Fundació iSocial i les entitats membre Pere Claver Grup, Intress, FIBS, ABD i Hàbitat3. Enguany és el tercer any que ens visita una delegació provinent d’aquest país. El passat maig, una delegació formada per les entitats membres d’iSocial va viatjar-hi també per conèixer algunes de les iniciatives locals en innovació social.

El divendres 29 de setembre, la Fundació iSocial va rebre una delegació de representants d’entitats i d’empreses socials dels Països Baixos. Formava part d’un viatge d’intercanvi d’idees i de coneixement impulsat per l’organització Coincide BV, que fomenta, des dels Països Baixos, la innovació en el sector públic i en el Tercer Sector.

Durant aquest viatge, els 40 representants de les entitats i empreses neerlandeses van visitar iSocial i les entitats membre Pere Claver Grup, Intress, FIBS, ABD i Hàbitat3, per poder conèixer in situ algunes iniciatives socials amb seu a Barcelona i voltants. En el cas d’iSocial, vam explicar la nostra tasca i vam aprofitar per presentar el projecte Nidus, un paquet d’eines digitals que vol millorar les condicions de vida de les persones sense llar i la seva correcta inserció, així com possibilitar una comunicació més àgil amb els i les professionals dels Serveis Socials. La presentació va tenir lloc a les instal·lacions de la residència municipal Cal Muns, gestionada per Pere Claver grup i especialitzada precisamment en l’acolliment de mitja i llarga durada de persones sense llar.

Es tracta de la tercera delegació holandesa d’aquestes característiques que arriba a Barcelona des dels Països Baixos en els últims tres anys, en el marc d’un programa que té per objectiu compartir experiències internacionals i promoure la creació de sinergies entre les entitats afins dels dos països. En aquesta mateixa línia s’inscrivia el primer viatge InnoTrip del passat mes de maig,que va promoure la Fundació iSocial i que tenim previst repetir en altres països en els anys vinents.

Actualitat

Imatges Posts Web (79) min

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
Imatges Posts Web (78) min

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.
Imatges Posts Web (72) min

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup
Imatges Posts Web (69) min

iSocial presenta Vincles al Caixaforum de Lleida

Vincles, una iniciativa que té com a objectiu combatre la soledat no desitjada, forma part dels projectes aprovats per la Fundació La Caixa en la convocatòria del 2024