iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

Publicacions Notícies

iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

,

Un grup de delegats d’entitats socials neerlandeses ha visitat la Fundació iSocial i les entitats membre Pere Claver Grup, Intress, FIBS, ABD i Hàbitat3. Enguany és el tercer any que ens visita una delegació provinent d’aquest país. El passat maig, una delegació formada per les entitats membres d’iSocial va viatjar-hi també per conèixer algunes de les iniciatives locals en innovació social.

El divendres 29 de setembre, la Fundació iSocial va rebre una delegació de representants d’entitats i d’empreses socials dels Països Baixos. Formava part d’un viatge d’intercanvi d’idees i de coneixement impulsat per l’organització Coincide BV, que fomenta, des dels Països Baixos, la innovació en el sector públic i en el Tercer Sector.

Durant aquest viatge, els 40 representants de les entitats i empreses neerlandeses van visitar iSocial i les entitats membre Pere Claver Grup, Intress, FIBS, ABD i Hàbitat3, per poder conèixer in situ algunes iniciatives socials amb seu a Barcelona i voltants. En el cas d’iSocial, vam explicar la nostra tasca i vam aprofitar per presentar el projecte Nidus, un paquet d’eines digitals que vol millorar les condicions de vida de les persones sense llar i la seva correcta inserció, així com possibilitar una comunicació més àgil amb els i les professionals dels Serveis Socials. La presentació va tenir lloc a les instal·lacions de la residència municipal Cal Muns, gestionada per Pere Claver grup i especialitzada precisamment en l’acolliment de mitja i llarga durada de persones sense llar.

Es tracta de la tercera delegació holandesa d’aquestes característiques que arriba a Barcelona des dels Països Baixos en els últims tres anys, en el marc d’un programa que té per objectiu compartir experiències internacionals i promoure la creació de sinergies entre les entitats afins dels dos països. En aquesta mateixa línia s’inscrivia el primer viatge InnoTrip del passat mes de maig,que va promoure la Fundació iSocial i que tenim previst repetir en altres països en els anys vinents.

Actualitat

Premis GrausTIC. Candidatures fins el 6 de novembre

Oberta la convocatòria per als Premis GrausTIC

La Fundació iSocial participa com a patrocinador en els Premis GrausTIC 2023, en la categoria Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització
Imatge de les Jornades de formació d'activadores comunitàries per al projecte de Detecció i Intervenció de Situacions de Soledat no desitjada a l'Alt Pirineu-Aran

Formació de les activadores comunitàries que participaran en el projecte DISS Alt Pirineu-Aran

El projecte DISS busca combatre la soledat no desitjada a les sis comarques de l’Alt Pirineu-Aran. Les activadores comunitàries són les encarregades de coordinar els esforços de detecció i intervenció i de conscienciar la comunitat.
Fundació iSocial StepForME Viatge a Àustria

La Fundació iSocial viatja a Àustria per coordinar una trobada del programa StepForME

La Fundació iSocial lidera el projecte europeu StepForME dins del marc d’un programa Erasmus+ d’intercanvi de bones pràctiques en relació amb la salut mental en joves.
Delegació italiana visita iSocial - Imatge de la sessió que Toni Codina, director d'iSocial, va tenir amb els representats d'entitats socials de la regió de Cuneo (Itàlia)

GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

Una delegació de 15 persones vinculades a organitzacions del sector social a Cuneo (Itàlia) va visitar la Fundació iSocial per conèixer millor la seva aposta per la innovació social