GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

Publicacions Notícies

GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

,
Delegació italiana visita iSocial - Imatge de la sessió que Toni Codina, director d'iSocial, va tenir amb els representats d'entitats socials de la regió de Cuneo (Itàlia)

Una delegació de 15 persones vinculades a organitzacions del sector social a Cuneo (Itàlia) va visitar la Fundació iSocial per conèixer millor la seva aposta per la innovació social

El passat 4 d’octubre, iSocial va acollir a la seva seu una delegació formada per 15 persones representants d’organitzacions i empreses socials de la província de Cuneo (Itàlia). Es tractava d’una visita inscrita en el marc del GrandUP! International Project, un viatge d’estudi de camp impulsat per la Fundació Cassa di Risparmio di Cuneo (CRC) conjuntament amb SocialFare, el primer centre per a la innovació social a Itàlia.

El GrandUP! International Project té per objectiu potenciar l’intercanvi de coneixements i d’habilitats i crear una xarxa professional a través de la visita a diversos indrets d’Europa per conèixer diferents realitats i iniciatives que treballin en el camp de la innovació social. Enguany, la destinació triada ha sigut Barcelona, i el viatge ha tingut lloc entre el 2 i el 6 d’octubre.

En aquest context, GrandUP! International Project va triar la Fundació iSocial per realitzar un estudi de cas, destacant-ne la tasca en la promoció de la innovació en el sector dels serveis socials a Catalunya. A més d’iSocial, la delegació també va visitar altres organitzacions i empreses involucrades en models d’acció o de negoci amb un impacte social i mediambiental significatiu, amb especial focus en àrees com la inclusió, la cura i el benestar, el medi ambient i el territori o la promoció juvenil.

Des de la Fundació iSocial, vam aprofitar la trobada per parlar de les nombroses oportunitats que ofereix la introducció de les noves tecnologies en l’àmbit dels serveis socials. En aquest sentit, vam posar com a exemple les nostres aplicacions Nidus i Flapp!, que ofereixen a persones sense llar i a joves tutelats diverses utilitats i una línia de contacte directe amb els serveis socials que els acompanyen, a més d’eines de seguiment per als professionals.

Aquesta visita, segueix amb pocs dies de diferència la visita d’una altra delegació d’entitats socials provinent dels Països Baixos i contribueix a afermar la presència d’iSocial com un agent de canvi rellevant i reconegut en el panorama internacional.

Actualitat

Premis GrausTIC. Candidatures fins el 6 de novembre

Oberta la convocatòria per als Premis GrausTIC

La Fundació iSocial participa com a patrocinador en els Premis GrausTIC 2023, en la categoria Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització
Imatge de les Jornades de formació d'activadores comunitàries per al projecte de Detecció i Intervenció de Situacions de Soledat no desitjada a l'Alt Pirineu-Aran

Formació de les activadores comunitàries que participaran en el projecte DISS Alt Pirineu-Aran

El projecte DISS busca combatre la soledat no desitjada a les sis comarques de l’Alt Pirineu-Aran. Les activadores comunitàries són les encarregades de coordinar els esforços de detecció i intervenció i de conscienciar la comunitat.
Fundació iSocial StepForME Viatge a Àustria

La Fundació iSocial viatja a Àustria per coordinar una trobada del programa StepForME

La Fundació iSocial lidera el projecte europeu StepForME dins del marc d’un programa Erasmus+ d’intercanvi de bones pràctiques en relació amb la salut mental en joves.
iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

Una delegació d’entitats socials neerlandeses ha visitat la Fundació iSocial i les entitats membre. Enguany és el tercer any que ens visita una delegació provinent d’aquest país.