GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

Publicacions Notícies

GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

,
Delegació italiana visita iSocial - Imatge de la sessió que Toni Codina, director d'iSocial, va tenir amb els representats d'entitats socials de la regió de Cuneo (Itàlia)

Una delegació de 15 persones vinculades a organitzacions del sector social a Cuneo (Itàlia) va visitar la Fundació iSocial per conèixer millor la seva aposta per la innovació social

El passat 4 d’octubre, iSocial va acollir a la seva seu una delegació formada per 15 persones representants d’organitzacions i empreses socials de la província de Cuneo (Itàlia). Es tractava d’una visita inscrita en el marc del GrandUP! International Project, un viatge d’estudi de camp impulsat per la Fundació Cassa di Risparmio di Cuneo (CRC) conjuntament amb SocialFare, el primer centre per a la innovació social a Itàlia.

El GrandUP! International Project té per objectiu potenciar l’intercanvi de coneixements i d’habilitats i crear una xarxa professional a través de la visita a diversos indrets d’Europa per conèixer diferents realitats i iniciatives que treballin en el camp de la innovació social. Enguany, la destinació triada ha sigut Barcelona, i el viatge ha tingut lloc entre el 2 i el 6 d’octubre.

En aquest context, GrandUP! International Project va triar la Fundació iSocial per realitzar un estudi de cas, destacant-ne la tasca en la promoció de la innovació en el sector dels serveis socials a Catalunya. A més d’iSocial, la delegació també va visitar altres organitzacions i empreses involucrades en models d’acció o de negoci amb un impacte social i mediambiental significatiu, amb especial focus en àrees com la inclusió, la cura i el benestar, el medi ambient i el territori o la promoció juvenil.

Des de la Fundació iSocial, vam aprofitar la trobada per parlar de les nombroses oportunitats que ofereix la introducció de les noves tecnologies en l’àmbit dels serveis socials. En aquest sentit, vam posar com a exemple les nostres aplicacions Nidus i Flapp!, que ofereixen a persones sense llar i a joves tutelats diverses utilitats i una línia de contacte directe amb els serveis socials que els acompanyen, a més d’eines de seguiment per als professionals.

Aquesta visita, segueix amb pocs dies de diferència la visita d’una altra delegació d’entitats socials provinent dels Països Baixos i contribueix a afermar la presència d’iSocial com un agent de canvi rellevant i reconegut en el panorama internacional.

Actualitat

Visita Willy Allegre Web

Willy Allègre, coordinador de la xarxa europea Rehab-Lab, visita els socis del projecte a Catalunya

La Fundació iSocial lidera la creació a Catalunya d’una xarxa Rehab-Lab. La visita de Willy Allègre forma part del procés d’acreditació per formar part de la xarxa Rehab-Lab europea
El coordinador del projecte Flapp realitza una formació sobre l'aplicació a professionals de la federació Jóvenes e Inclusión en el marc del projecte RedLab

L’aplicació Flapp! incorporarà un canal de denúncia per a situacions de discriminació en joves

El nou mòdul de denúncia que incorporarà Flapp ha estat desenvolupat conjuntament amb la xarxa d’entitats Jóvenes e Inclusión en el marc del projecte RedLab.
L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

La primera jornada d’equip d’iSocial va permetre a tot l’equip tècnic conèixer millor la feina dels seus companys i companyes i les últimes novetats dels projectes que gestiona l’entitat.
El projecte Solidigital arrenca amb una doble jornada inaugural de les entitats sòcies a Barcelona

El projecte Solidigital arrenca amb una doble jornada inaugural de les entitats sòcies a Barcelona

La Fundació iSocial acull a la seva seu les entitats sòcies de Solidigital, projecte transfronterer que es desenvoluparà a Catalunya, França i Andorra