JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Publicacions Banc d’innovacions

JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Ajuntament d’Hamburg

Aplicació mòbil per als treballadors socials municipals de l’Ajuntament d’Hamburg (Alemanya) que els permet realitzar tasques administratives automàticament i accedir a les dades de les persones ateses mentre es troben al domicili de la persona, complint amb tots els requisits legals de l’Administració municipal, inclosos formularis i llistes de verificació.

L’aplicació està connectada al sistema municipal JUS-IT en temps real, el qual té diferents funcionalitats per simplificar tasques administratives diàries i a fer que la seva feina sigui més atractiva. Entre altres, inclou la gestió automatitzada de pensions alimentàries i prestacions socials, estalviant temps als treballadors socials i fent el seu treball més eficient. A més, té connexió amb altres procediments especialitzats, com informes policials, proporcionant una gestió ràpida, en xarxa, i orientada als resultats.

L’aplicació, basada en el Software Cúram, també permet capturar detalls de reunions, com gravar en àudio o vídeo les entrevistes a usuaris o les visites a domicilis, i emplenar prèviament formularis de manera automatitzada.

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.