JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Publicacions Banc d’innovacions

JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Ajuntament d’Hamburg

Aplicació mòbil per als treballadors socials municipals de l’Ajuntament d’Hamburg (Alemanya) que els permet realitzar tasques administratives automàticament i accedir a les dades de les persones ateses mentre es troben al domicili de la persona, complint amb tots els requisits legals de l’Administració municipal, inclosos formularis i llistes de verificació.

L’aplicació està connectada al sistema municipal JUS-IT en temps real, el qual té diferents funcionalitats per simplificar tasques administratives diàries i a fer que la seva feina sigui més atractiva. Entre altres, inclou la gestió automatitzada de pensions alimentàries i prestacions socials, estalviant temps als treballadors socials i fent el seu treball més eficient. A més, té connexió amb altres procediments especialitzats, com informes policials, proporcionant una gestió ràpida, en xarxa, i orientada als resultats.

L’aplicació, basada en el Software Cúram, també permet capturar detalls de reunions, com gravar en àudio o vídeo les entrevistes a usuaris o les visites a domicilis, i emplenar prèviament formularis de manera automatitzada.

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 55 min

Mentegram, seguiment terapèutic de pacients en tractament de salut mental

Mentegram és una eina que permet avaluar i monotoritzar el comportament diari de persones en tractament terapèutic
Imatges Posts Web 50 min

Pycipedia, plataforma col·laborativa per a treballadors socials especialitzats en criança amb discapacitat intel·lectual

Pycipedia és una plataforma web per treballadors socials especialitzats en acompanyar pares i mares amb discapacitat intel·lectual
Imatges Posts Web 47 min 1

Mapathon UPC, plataforma web que recull punts geolocalitzats en un mapa

Mapathon UPC és una plataforma web en obert que permet recollir punts geolocalitzats en un mapa de forma col·laborativa
Imatges Posts Web 39 min

AutisMIND, aplicació per estimular la cognició social d’infants amb TEA

AutisMIND és una aplicació mòbil que potencia la capacitat de posar-se en lloc de l’altre en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)