JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Publicacions Banc d’innovacions

JUS-APP, solució tecnològica portàtil per a treballadors socials municipals

Ajuntament d’Hamburg

Aplicació mòbil per als treballadors socials municipals de l’Ajuntament d’Hamburg (Alemanya) que els permet realitzar tasques administratives automàticament i accedir a les dades de les persones ateses mentre es troben al domicili de la persona, complint amb tots els requisits legals de l’Administració municipal, inclosos formularis i llistes de verificació.

L’aplicació està connectada al sistema municipal JUS-IT en temps real, el qual té diferents funcionalitats per simplificar tasques administratives diàries i a fer que la seva feina sigui més atractiva. Entre altres, inclou la gestió automatitzada de pensions alimentàries i prestacions socials, estalviant temps als treballadors socials i fent el seu treball més eficient. A més, té connexió amb altres procediments especialitzats, com informes policials, proporcionant una gestió ràpida, en xarxa, i orientada als resultats.

L’aplicació, basada en el Software Cúram, també permet capturar detalls de reunions, com gravar en àudio o vídeo les entrevistes a usuaris o les visites a domicilis, i emplenar prèviament formularis de manera automatitzada.