myCarenet, xarxa de suport comunitari a persones amb dependència

Publicacions Banc d’innovacions

myCarenet, xarxa de suport comunitari a persones amb dependència

myCarenet

myCarenet, xarxa de suport comunitari a persones amb dependència

Imatge extreta de Woebot

App que permet a la persona amb algun tipus de dependència o el seu familiar de referència teixir i cocrear la seva pròpia xarxa de suports en el seu domicili i el seu entorn habitual.

Aquesta eina permet mantenir i incrementar les relacions socials significatives (família, amics, veïns, etc.) des d’un punt de vista inclusiu i comunitari, i alhora preventiu d’un eventual sentiment de soledat no desitjada.

La persona pot contactar i contractar serveis professionals sociosanitaris a la carta o contactar i rebre suports comunitaris de proximitat per a les activitats de la seva vida diària. D’aquesta manera, myCarenet permet compartir les càrregues d’atenció, alleugerint el pes de la persona cuidadora principal.

A més, tant les persones amb dependència com els seus suports (familiars, comunitaris o professionals) poden accedir a formació continuada i personalitzada que fomenta l’autocura i capacita les persones de suport per dur a terme una tasca social i assistencial de qualitat.

D’altra banda, dins els valors de l’economia circular, myCarenet promociona la feina digna i reglada de persones amb dificultats per trobar feina i que, amb un correcte itinerari formatiu, poden trobar en el sector sociosanitari una estabilitat laboral.

myCarenet

Banc d’innovacions

Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat
Morphic

Morphic, tecnologia que millora l’accessibilitat dels ordinadors per a persones amb discapacitat

Morphic és una aplicació que permet adaptar els ordinadors a les diferents necessitats de les persones amb discapacitat
V-TOOLS

V-TOOLS, realitat virtual aplicada a la innovació social

V-TOOLS és un projecte que combina la tecnologia i la innovació social a través d’experiències immersives amb l’objectiu de millorar la vida de les persones i les comunitats
Imatges Posts Web 75 min

Jooay, aplicació que ajuda els nens amb discapacitat a trobar activitats de lleure

Jooay és una aplicació gratuïta que connecta l’oferta d’activitats de lleure amb famílies d’infants amb discapacitat