Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Publicacions Banc d’innovacions

Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Woebot Health

Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Imatge extreta de Woebot

Agent de conversa (xatbot) que ajuda a controlar l’estat d’ànim, aprendre sobre un mateix i afrontar situacions de malestar mental i emocional.

En un marc de teràpia cognitiva de comportament, Woebot pregunta a l’usuari com se sent i què està passant en la seva vida en format de conversa breu. Woebot també parla sobre salut mental i benestar emocional, i comparteix vídeos i altres eines útils per tractar l’estat d’ànim de l’usuari i altres necessitats relacionades amb el seu benestar mental i emocional. Woebot és com un llibre d’autoajuda que s’adapta a les necessitats i preocupacions diferents de cada persona.

Woebot utilitza una combinació de processament de llenguatge natural, experiència psicològica, excel·lent escriptura i sentit de l’humor, per crear una experiència de conversa informativa i amigable.

En un estudi dut a terme per la Universitat de Stanford es va demostrar que l’ús de Woebot genera reduccions significatives en l’ansietat i la depressió, principalment en persones d’entre 18 i 28 anys que havien parlat amb Woebot gairebé diàriament.

Woeboth Health

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.