Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Publicacions Banc d’innovacions

Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Woebot Health

Woebot, xat d’auto-ajuda per afrontar situacions de malestar mental i emocional

Imatge extreta de Woebot

Agent de conversa (xatbot) que ajuda a controlar l’estat d’ànim, aprendre sobre un mateix i afrontar situacions de malestar mental i emocional.

En un marc de teràpia cognitiva de comportament, Woebot pregunta a l’usuari com se sent i què està passant en la seva vida en format de conversa breu. Woebot també parla sobre salut mental i benestar emocional, i comparteix vídeos i altres eines útils per tractar l’estat d’ànim de l’usuari i altres necessitats relacionades amb el seu benestar mental i emocional. Woebot és com un llibre d’autoajuda que s’adapta a les necessitats i preocupacions diferents de cada persona.

Woebot utilitza una combinació de processament de llenguatge natural, experiència psicològica, excel·lent escriptura i sentit de l’humor, per crear una experiència de conversa informativa i amigable.

En un estudi dut a terme per la Universitat de Stanford es va demostrar que l’ús de Woebot genera reduccions significatives en l’ansietat i la depressió, principalment en persones d’entre 18 i 28 anys que havien parlat amb Woebot gairebé diàriament.

Woeboth Health

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 50 min

Pycipedia, plataforma col·laborativa per a treballadors socials especialitzats en criança amb discapacitat intel·lectual

Pycipedia és una plataforma web per treballadors socials especialitzats en acompanyar pares i mares amb discapacitat intel·lectual
Imatges Posts Web 47 min 1

Mapathon UPC, plataforma web que recull punts geolocalitzats en un mapa

Mapathon UPC és una plataforma web en obert que permet recollir punts geolocalitzats en un mapa de forma col·laborativa
Imatges Posts Web 39 min

AutisMIND, aplicació per estimular la cognició social d’infants amb TEA

AutisMIND és una aplicació mòbil que potencia la capacitat de posar-se en lloc de l’altre en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
Imatges Posts Web 32 min

Digital Streetwork, treballadors socials que atenen joves a través d’Internet

Digital Streetwork és una iniciativa que trasllada el treball de carrer amb joves a Internet