MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

Publicacions Banc d’innovacions

MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

IOM (Organització Internacional per a les Migracions)

MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

Imatge extreta de MigApp

Iniciativa de l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM) que, mitjançant una app mòbil, ofereix una plataforma d’informació rellevant i actualitzada perquè els migrants d’arreu del món puguin prendre decisions informades. Està disponible en 8 llengües: anglès, xinès, àrab, francès, espanyol, italià, portuguès i rus.

Les persones migrants dels cinc continents necessiten una font d’informació de confiança que, a més, els doni assistència i suport per a migrar de manera segura. MigApp és una aplicació que ajuda els migrants a prendre decisions informades, en comptar amb informació organitzada en diverses àrees temàtiques i de localització.

A més, l’aplicació dona també la possibilitat de realitzar transferències bancàries internacionals a baix cost. Així mateix, compta amb una opció per a conèixer la ubicació d’amics i familiars.

També ofereix informació sobre riscos de viatge, accés a programes i serveis de l’OIM per a migrants, i dades sobre els perfils i tendències de les migracions a tot el planeta. Això fa que no solament sigui útil per a migrants i els seus familiars, sinó també per a ONG i governs.

MigApp

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 50 min

Pycipedia, plataforma col·laborativa per a treballadors socials especialitzats en criança amb discapacitat intel·lectual

Pycipedia és una plataforma web per treballadors socials especialitzats en acompanyar pares i mares amb discapacitat intel·lectual
Imatges Posts Web 47 min 1

Mapathon UPC, plataforma web que recull punts geolocalitzats en un mapa

Mapathon UPC és una plataforma web en obert que permet recollir punts geolocalitzats en un mapa de forma col·laborativa
Imatges Posts Web 39 min

AutisMIND, aplicació per estimular la cognició social d’infants amb TEA

AutisMIND és una aplicació mòbil que potencia la capacitat de posar-se en lloc de l’altre en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
Imatges Posts Web 32 min

Digital Streetwork, treballadors socials que atenen joves a través d’Internet

Digital Streetwork és una iniciativa que trasllada el treball de carrer amb joves a Internet