MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

Publicacions Banc d’innovacions

MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

IOM (Organització Internacional per a les Migracions)

MigApp, informació de confiança al mòbil per a migrants de tot el món

Imatge extreta de MigApp

Iniciativa de l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM) que, mitjançant una app mòbil, ofereix una plataforma d’informació rellevant i actualitzada perquè els migrants d’arreu del món puguin prendre decisions informades. Està disponible en 8 llengües: anglès, xinès, àrab, francès, espanyol, italià, portuguès i rus.

Les persones migrants dels cinc continents necessiten una font d’informació de confiança que, a més, els doni assistència i suport per a migrar de manera segura. MigApp és una aplicació que ajuda els migrants a prendre decisions informades, en comptar amb informació organitzada en diverses àrees temàtiques i de localització.

A més, l’aplicació dona també la possibilitat de realitzar transferències bancàries internacionals a baix cost. Així mateix, compta amb una opció per a conèixer la ubicació d’amics i familiars.

També ofereix informació sobre riscos de viatge, accés a programes i serveis de l’OIM per a migrants, i dades sobre els perfils i tendències de les migracions a tot el planeta. Això fa que no solament sigui útil per a migrants i els seus familiars, sinó també per a ONG i governs.

MigApp

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.