One View, sistema predictiu i preventiu de situacions de sensellarisme

Publicacions Banc d’innovacions

One View, sistema predictiu i preventiu de situacions de sensellarisme

Districte de Barking i Dagenham de l’Ajuntament de Londres

Sistema predictiu que permet als serveis socials preveure, prevenir i reduir les situacions de sensellarisme del territori.

El sistema One View analitza el conjunt de dades relacionades amb serveis per adults, infància i persones sense llar.  El model analític inclou dades d’ingressos, prestacions i escoles, i obté una visió general i completa dels ciutadans i les llars del territori per poder identificar les situacions de risc existents que poden derivar en un futur proper en una situació de sensellarisme.

One View permet aquest enfocament preventiu utilitzant models analítics avançats per identificar a les persones en risc, amb l’objectiu de detectar possibles problemes entre 6 i 9 mesos abans d’una crisi.  A més, el servei realitza un seguiment a llarg termini, de manera que els serveis socials també poden avaluar l’eficàcia de les intervencions posades en marxa, i ajustar-les. El software especialitzat proporciona una sòlida governança de la informació i seguretat, amb protocols estrictes que determinen els nivells d’accés.

El servei permet al districte aconseguir tres objectius. El primer és millorar la qualitat de vida dels residents, proporcionant el contacte i l’ajuda necessària quan la necessitin. En segon lloc, una prevenció de l’evolució de les necessitats amb intervencions millor informades i dirigides. És a dir, els professionals de serveis socials del districte disposen d’una visió única que els permet seleccionar el curs d’acció més apropiat i eficaç en cada cas. Finalment, contribueix a la gestió de la demanda de serveis socials i d’habitatge, generant estalvis degut a la combinació de la millora de les intervencions i la informació predictiva d’identificació de les situacions de risc.

Barking & Dagenham

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.