Premis

Premi GrausTIC 2020 a la integració social mitjançant les TIC

Premi GrausTIC a la integració social mitjançant les TIC

L’Associació GrausTIC i la Fundació iSocial atorguem anualment aquest premi en el marc de la “Diada de les TIC de Catalunya”, que enguany es farà el dia 25 de novembre.

El premi s’adreça a reconèixer l’empresa, organització o institució que durant l’any natural des de l’anterior Diada fins a la present, més ha contribuït a l’impuls de la integració social fent accessibles per a tothom els seus productes, serveis, projectes o activitats. Es valoren les empreses o institucions que han fet esforços reals i visibles per incorporar el disseny per a tothom en la seva oferta i interacció amb les persones. En resum, com Internet i les noves tecnologies poden transformar la nostra manera de comunicar-nos, comprar, vendre, i relacionar-nos en un context d’autèntica integració social.

Qualsevol persona, entitat o institució interessada en aquests premis pot presentar fins al dia 7 de novembre de 2020 les persones, entitats o empreses que consideri oportunes, mitjançant la formalització de la fitxa disponible a la pàgina web de la Diada de les TIC de Catalunya.

L’any 2020, degut a la Covid19, la Diada té dues parts, una el 29 de setembre i l’altra el 25 de novembre. El premi a la integració social es lliurarà el 25 de novembre (si la Covid ho permet, al CosmoCaixa).

Consulteu el programa de la Diada de les TIC de Catalunya:
https://diada.graustic.cat/

En col·laboració amb:

Pin It on Pinterest

Comparteix