Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

Publicacions Banc d’innovacions

Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

It Will Be

Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

Treballador d’una ONG creant el perfil d’un usuari

App que utilitza la tecnologia biomètrica per poder identificar i registrar de forma fiable a persones vulnerables indocumentades, especialment infants, i alhora compartir aquesta informació entre diverses ONG per coordinar-se i millorar l’atenció a les persones registrades. Protection People app (PPa) està pensada sobretot per registrar usuaris de serveis que són fora del sistema o no tenen cap tipus de documents d’identificació, en situacions de carrer, de desastres humanitaris o altres.

La informació de les persones que recull té un alt nivell d’encriptació per assegurar-ne la seva protecció. A més, PPa és molt fàcil d’utilitzar i de mantenir, és multilingüe (anglès, francès i espanyol), i en ser accessible des del mòbil permet registrar persones al carrer, a camp obert i en qualsevol lloc, i alhora que estigui a l’abast per a ONG de qualsevol mida i capacitat.

PPa fa servir un software de reconeixement biomètric multifactorial (dactilar, palmar i facial) per registrar els usuaris. La seva fiabilitat és molt alta perquè no llegeix l’empremta palmar sinó el patró de les venes, que no canvia amb l’edat. Un cop s’identifica la persona, es pot crear un perfil que descrigui breument la seva situació, historial i necessitats.

PPA Protection People App

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.