Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

Publicacions Banc d’innovacions

Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

It Will Be

Protection People app (PPa), reconeixement biomètric per atendre persones vulnerables indocumentades

Treballador d’una ONG creant el perfil d’un usuari

App que utilitza la tecnologia biomètrica per poder identificar i registrar de forma fiable a persones vulnerables indocumentades, especialment infants, i alhora compartir aquesta informació entre diverses ONG per coordinar-se i millorar l’atenció a les persones registrades. Protection People app (PPa) està pensada sobretot per registrar usuaris de serveis que són fora del sistema o no tenen cap tipus de documents d’identificació, en situacions de carrer, de desastres humanitaris o altres.

La informació de les persones que recull té un alt nivell d’encriptació per assegurar-ne la seva protecció. A més, PPa és molt fàcil d’utilitzar i de mantenir, és multilingüe (anglès, francès i espanyol), i en ser accessible des del mòbil permet registrar persones al carrer, a camp obert i en qualsevol lloc, i alhora que estigui a l’abast per a ONG de qualsevol mida i capacitat.

PPa fa servir un software de reconeixement biomètric multifactorial (dactilar, palmar i facial) per registrar els usuaris. La seva fiabilitat és molt alta perquè no llegeix l’empremta palmar sinó el patró de les venes, que no canvia amb l’edat. Un cop s’identifica la persona, es pot crear un perfil que descrigui breument la seva situació, historial i necessitats.

PPA Protection People App

Banc d’innovacions

BetiON

Servei de teleassistència predictiva en l’atenció domiciliària

La Fundació Adinberri ha posat en marxa un servei de teleassistència predictiva que permet anticipar i actuar a través d’un pla d’intervenció personalitzada basat en el model 4P: predicció, prevenció, personalització i participació.
From Your Eyes

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From Your Eyes impulsa solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
I·ROC

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

I·ROC és una eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat