Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Publicacions Banc d’innovacions

Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Helpper

Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Helpper jove ajudant a una dona gran a fer la compra. Extreta de la web de Helpper

Servei que connecta persones que necessiten algun tipus de suport per a tasques de la seva vida diària (helppies), amb persones properes, del mateix barri o poble, que estan disposades a ajudar-les (helppers).

Helpper és un model que busca la comoditat de totes dues parts, perquè permet als helppers especificar quina és la seva disponibilitat (horaris, tipus de suports que poden oferir, si ho ofereixen de manera gratuïta o remunerada, etc.); i als helppies seleccionar el suport a rebre (quina persona, per a quines necessitats de suport, horari, modalitat o preu, etc.). Helpper ofereix tres modalitats de subscripció: Bàsica, Standard i Premium, per facilitar que cadascú personalitzi el nivell de suports que vol rebre.

Poden accedir al servei persones amb discapacitat, amb malalties cròniques, gent gran, pares i mares que estan molt ocupats i, fins i tot, persones cuidadores que necessiten ajuda en la cura de persones dependents.

El tipus de suports o tasques possibles a oferir/rebre inclou: petites reparacions de la llar; ajuda per als àpats; suport per realitzar tràmits administratius; suport per als desplaçaments i transport; companyia per mitigar contra la soledat; fer de cangur; etc.

El servei es troba disponible en francès i en neerlandès.

Helpper

Banc d’innovacions

Imatges Posts Web 50 min

Pycipedia, plataforma col·laborativa per a treballadors socials especialitzats en criança amb discapacitat intel·lectual

Pycipedia és una plataforma web per treballadors socials especialitzats en acompanyar pares i mares amb discapacitat intel·lectual
Imatges Posts Web 47 min 1

Mapathon UPC, plataforma web que recull punts geolocalitzats en un mapa

Mapathon UPC és una plataforma web en obert que permet recollir punts geolocalitzats en un mapa de forma col·laborativa
Imatges Posts Web 39 min

AutisMIND, aplicació per estimular la cognició social d’infants amb TEA

AutisMIND és una aplicació mòbil que potencia la capacitat de posar-se en lloc de l’altre en infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)
Imatges Posts Web 32 min

Digital Streetwork, treballadors socials que atenen joves a través d’Internet

Digital Streetwork és una iniciativa que trasllada el treball de carrer amb joves a Internet