Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Publicacions Banc d’innovacions

Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Helpper

Helpper, persones amb necessitats de suport connecten amb persones disposades a ajudar-les

Helpper jove ajudant a una dona gran a fer la compra. Extreta de la web de Helpper

Servei que connecta persones que necessiten algun tipus de suport per a tasques de la seva vida diària (helppies), amb persones properes, del mateix barri o poble, que estan disposades a ajudar-les (helppers).

Helpper és un model que busca la comoditat de totes dues parts, perquè permet als helppers especificar quina és la seva disponibilitat (horaris, tipus de suports que poden oferir, si ho ofereixen de manera gratuïta o remunerada, etc.); i als helppies seleccionar el suport a rebre (quina persona, per a quines necessitats de suport, horari, modalitat o preu, etc.). Helpper ofereix tres modalitats de subscripció: Bàsica, Standard i Premium, per facilitar que cadascú personalitzi el nivell de suports que vol rebre.

Poden accedir al servei persones amb discapacitat, amb malalties cròniques, gent gran, pares i mares que estan molt ocupats i, fins i tot, persones cuidadores que necessiten ajuda en la cura de persones dependents.

El tipus de suports o tasques possibles a oferir/rebre inclou: petites reparacions de la llar; ajuda per als àpats; suport per realitzar tràmits administratius; suport per als desplaçaments i transport; companyia per mitigar contra la soledat; fer de cangur; etc.

El servei es troba disponible en francès i en neerlandès.

Helpper

Banc d’innovacions

dummy-img

BetiON, polsador de teleassistència personalitzada i preventiva

BetiON és un servei que permet a les persones usuàries disposar d’una línia telefònica d’atenció permanent en el domicili les 24 hores del dia i cada dia de l’any. L’objectiu principal és anticipar les necessitats dels usuaris i proporcionar intervencions ràpides i personalitzades, per oferir resposta a problemàtiques socials com la soledat, la seguretat a les llars, el maltractament, el deteriorament cognitiu i la manca de suport sociofamiliar.
From Your Eyes

From your eyes, eines tecnològiques d’IA per a persones amb discapacitat visual

From Your Eyes impulsa solucions basades en Intel·ligència Artificial per millorar el dia a dia de les persones amb discapacitat visual.
Reviu

Reviu, plataforma que fomenta la transparència en l’accés a l’habitatge

Reviu és una plataforma en línia per compartir i buscar ressenyes de pisos, amb l’objectiu principal d’oferir informació transparent i real sobre el mercat immobiliari.
I·ROC

I·ROC, eina que avalua el procés de recuperació dels usuaris de serveis de salut mental

I·ROC és una eina que permet mesurar el procés de recuperació de les persones que utilitzen serveis de salut mental
SmartSocks

SmartSocks, mitjons que detecten el malestar en persones amb demència

SmartSocks són mitjons intel·ligents que permeten detectar situacions de risc en persones amb demència
Manawanui

Manawanui, Self-Directed Support per a persones amb discapacitat

Manawanui és un projecte que té com a objectiu potenciar l’autonomia i llibertat d’escollir de les persones amb discapacitat