InterRAI, instrument d’avaluació geriàtrica integral

Publicacions Banc d’innovacions

InterRAI, instrument d’avaluació geriàtrica integral

InterRAI

Conjunt d’instruments d’avaluació geriàtrica multidimensional destinat a determinar la capacitat i les necessitats psicosocials i funcionals de les persones grans. L’objectiu és desenvolupar un pla global de tractament i seguiment a llarg termini basat en un conjunt d’ítems estandarditzats que puguin utilitzar-se en diversos entorns assistencials.

InterRai funciona de manera que els  professionals socials i sanitaris parlen amb els usuaris i les seves famílies (persones de més de 65 anys), alhora que fan observacions i utilitzen altres informacions. L’avaluador codifica aquestes informacions amb un software que crea una imatge de les necessitats i oportunitats funcionals, socials i de salut de la persona, així com un suport d’atenció individualitzada i especialitzada que s’inclou a una base de dades anònima. Les dades recopilades de la població  es poden utilitzar per  planificació, investigació i el desenvolupament de serveis.

Els resultats inclouen escales i mesures validades, així com punts d’acció que desencadenen problemes socials, de salut i potencial rehabilitació. Posteriorment, es pot realitzar un seguiment de cada persona i supervisar la seva evolució. A més, es crea un perfil complert de cada usuari, fet que minimitza la càrrega d’avaluació i garanteix la perspectiva individual.

L’eina es compromet a millorar l’atenció social i sanitària a tot el món, per tal de garantir un accés assequible i de qualitat a totes les persones. Quan les dades es converteixen en el nucli de la comprensió de les necessitats assistencials de les persones grans, es necessiten eines digitals i solucions provades que puguin aplicar-se a gran escala per ajudar a les persones grans, als cuidadors i als responsables polítics per a ser utilitzades.

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.