La Fundació iSocial atorga el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització al projecte Audivers 360º, impulsat per l’associació ACAPPS

Publicacions Notícies

La Fundació iSocial atorga el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització al projecte Audivers 360º, impulsat per l’associació ACAPPS

Premis GrausTIC

La Fundació iSocial ha participat a la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), en la qual el projecte de logopèdia immersiva Audivers 360º ha rebut el guardó

Aquest passat 17 de novembre, la Fundació iSocial va participar, com a patrocinador, en els Premis GrausTIC 2023, en la categoria del Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització. Aquesta categoria té com a objectiu destacar i celebrar aquelles iniciatives que hagin contribuït significativament a la integració social a través de les noves tecnologies.

Enguany, el premi a la Integració Social a través de la Digitalització ha estat atorgat al projecte Audivers 360º, impulsat per l’associació ACAPPS, una iniciativa pionera de logopèdia amb realitat immersiva destinada a infants i adults amb pèrdua auditiva.

Els premis entregats durant la jornada reconeixen l’excel·lència i la innovació en l’ús i la promoció de les TIC per millorar l’eficiència i la responsabilitat social de la comunitat, i tenen per objectiu donar visibilitat a la innovació tecnològica a Catalunya. L’entrega s’ha celebrat en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

En el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització, categoria patrocinada per la Fundació iSocial, volem reconèixer aquelles empreses, organitzacions i institucions que, durant l’últim any, hagin contribuït de manera excepcional a la inclusió social a través de la tecnologia, bé sigui mitjançant l’accessibilitat universal als seus productes, serveis, projectes o activitats, o bé mitjançant la creació d’eines digitals innovadores per a la integració de persones i col·lectius vulnerables.

Actualitat

Professionals de les entitats membres d'iSocial participen al 3r Innotrip a Finlàndia

La Fundació iSocial i les seves entitats membres viatgen a Finlàndia en el 3r Innotrip

La visita a entitats i equipaments de Hèlsinki i Espoo durant l’Innotrip ens va permetre conèixer de més a prop algunes iniciatives pioneres d’un dels països amb un estat del benestar més consolidat.
Cátedra Innovación Social Vincles

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida avalua el projecte Vincles a Erill la Vall

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
La Consellera de Drets Socials parla amb dues persones beneficiàries del projecte Vincles a Sort

La Consellera de Drets Socials visita a Sort el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran

La Consellera visita el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran, que ja està implantat en més de vint municipis i compta amb 171 agents comunitaris.
Membres de les set entitats sòcies del projecte Solidigital es troben a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia. Fotografia de grup durant les jornades.

Trobada internacional a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia

L’encontre ha permès posar en comú la feina feta fins ara i coordinar la difusió i la gestió de la Soliguia, cercador en línia de serveis socials
Servei d'acompanyament per a usuaris de Nidus

Despleguem un servei d’acompanyament digital a persones usuàries de Nidus 

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
Un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, de professionals socials, d'estudiants i de personal investigador treballen conjuntament per desenvolupar solucions als reptes de les persones amb discapacitat en el marc del projecte La Teva Idea és Ciència, liderat per iSocial i la UPC.

La Teva Idea És Ciència: un procés de cocreació per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

“La Teva Idea És Ciència” ha suposat un treball col·laboratiu entre entitats socials, personal investigador i estudiants per convertir reptes quotidians ens solucions tecnològiques viables.