La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

Publicacions Notícies

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

,
Imatges Posts Web (72) min

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup

Aquest 15 de maig hem assistit a la I Jornada de Serveis Socials, organitzada per La Unió (Associació d’Entitats Sanitàries i Socials) al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Joan M. Adserà, president de La Unió, ha inaugurat l’acte i ha assegurat que totes les entitats presents comparteixen “el propòsit de construir un sistema de serveis socials de país, equitatiu, sostenible, solvent, professionalitzat i amb valors”.

Durant la jornada, s’han dut a terme diferents intervencions per part de professionals dels serveis socials. Toni Codina, director de la Fundació iSocial, ha participat en la taula rodona “Canvis culturals i de gestió per avançar cap al futur”, on s’han pogut compartir experiències innovadores en el sector. En particular, ha donat a conèixer Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, i als professionals que les acompanyen, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup.

D’altra banda, des del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Marta Segura ha assenyalat alguns reptes dels serveis socials, com per exemple la flexibilitat, la innovació, les cures, la dignificació de la tasca del cuidador i el restabliment de confiances.

  

Actualitat

Imatges Posts Web (79) min

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
Imatges Posts Web (78) min

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.
Imatges Posts Web (69) min

iSocial presenta Vincles al Caixaforum de Lleida

Vincles, una iniciativa que té com a objectiu combatre la soledat no desitjada, forma part dels projectes aprovats per la Fundació La Caixa en la convocatòria del 2024
Imatges Posts Web (56) min

Presentem Vincles Alt Pirineu-Aran en un acte públic a la Seu d’Urgell

Vincles Alt Pirineu-Aran és un projecte, liderat per la Fundació iSocial, que té per objectiu la detecció i prevenció de situacions de soledat no desitjada en la gent gran al territori de l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran