La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

Publicacions Notícies

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

,
I Jornada Serveis Socials

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup

Aquest 15 de maig hem assistit a la I Jornada de Serveis Socials, organitzada per La Unió (Associació d’Entitats Sanitàries i Socials) al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Joan M. Adserà, president de La Unió, ha inaugurat l’acte i ha assegurat que totes les entitats presents comparteixen “el propòsit de construir un sistema de serveis socials de país, equitatiu, sostenible, solvent, professionalitzat i amb valors”.

Durant la jornada, s’han dut a terme diferents intervencions per part de professionals dels serveis socials. Toni Codina, director de la Fundació iSocial, ha participat en la taula rodona “Canvis culturals i de gestió per avançar cap al futur”, on s’han pogut compartir experiències innovadores en el sector. En particular, ha donat a conèixer Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, i als professionals que les acompanyen, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup.

D’altra banda, des del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Marta Segura ha assenyalat alguns reptes dels serveis socials, com per exemple la flexibilitat, la innovació, les cures, la dignificació de la tasca del cuidador i el restabliment de confiances.

  

Actualitat

Trobada Rehab-Lab a Liège

iSocial i CIM-UPC participen a la trobada anual de la xarxa europea Rehab-Lab a Bèlgica

Un total de 55 entitats de la xarxa Rehab-Lab s’han reunit a Liège per compartir els seus coneixements i experiències
Trobada inaugural Care4Skills

iSocial participa en la trobada kick-off del projecte Care4Skills a Brussel·les

El passat dijous 23 de maig vam assistir a la reunió kick off del projecte Care4Skills a Brussel·les, organitzada per l’EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities), l’entitat que lidera la iniciativa.
Tallers participatius d'All By Myself

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
23 entitats ja s'han format per utilitzar Flapp! i Nidus

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.