Mano, app per a professionals socials que treballen al carrer i en serveis d’acollida

Publicacions Banc d’innovacions

Mano, app per a professionals socials que treballen al carrer i en serveis d’acollida

Associació AURORE

App gratuïta que facilita i ajuda a millorar la feina dels professionals dels serveis públics que treballen amb persones vulnerables, al carrer i en zones d’acollida.

maraude

Mano és una aplicació de lliure accés per a smartphones que permet als treballadors fer un seguiment continuat i de proximitat de les persones a qui segueixen durant els procediments i les activitats d’acollida. També consta d’una interfície web, per a ordinadors. Així doncs, possibilita que es completin i es consultin les fitxes medico-socials d’aquestes persones, evitant la pèrdua d’informació i haver de renovar-la constantment. A més, també permet als treballadors i als seus respectius equips tenir agrupades totes les tasques –les que ja s’han realitzat i les que estan planificades–  i ser advertits dels terminis i compromisos futurs. També genera automàticament estadístiques i informes anònims.

Tot plegat es fa garantint la protecció de dades de les persones acompanyades, que estan encriptades i a les quals només hi tenen accés les persones que formen part de l’equip de seguiment. De fet, les funcionalitats de Mano han estat especialment pensades i dissenyades pels usuaris que en fan ús i, per això, l’eina es troba en contínua millora. Els usuaris han rebut formació per part de Mano, tant als carrers com als llocs d’acollida com en l’assistència telefònica.

Banc d’innovacions

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus, servei d’atenció a infants víctimes d’abusos sexuals

Barnahus és una unitat integrada formada per un equip pluridisciplinari especialitzat, que té per objectiu evitar la revictimització d’infants i adolescents víctimes d’abusos sexuals
a4y min

Access4you, certificació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

Access4You és una Iniciativa innovadora que es basa en la certificació d’accessibilitat de l’entorn construït per a persones amb necessitats especials
pexels andrea piacquadio 3768131 min

Help To Care, suport a les persones que tenen cura d’altres

Help to care és una innovadora aplicació mòbil creada per donar suport a les persones que se’n cuiden d’altres a Kent i Medway (Anglaterra)
acapps web

Audivers 360º, logopèdia amb realitat immersiva per a persones amb sordesa

Audivers 360º és un projecte pioner de logopèdia amb realitat immersiva, destinat a infants i adults amb pèrdua auditiva.