Oberta la convocatòria per als Premis GrausTIC

Publicacions Notícies

Oberta la convocatòria per als Premis GrausTIC

Premis GrausTIC. Candidatures fins el 6 de novembre

La Fundació iSocial coorganitza el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització. El termini de presentacions de candidatures és el 6 de novembre.

Un any més, la Fundació iSocial participa, com a patrocinador, en els Premis GrausTIC 2023, en la categoria del Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització, que té com a objectiu destacar i celebrar aquelles iniciatives que hagin contribuït significativament a la integració social a través de les noves tecnologies.

Els Premis GrausTIC reconeixen l’excel·lència i la innovació en l’ús i la promoció de les TIC per millorar l’eficiència i la responsabilitat social de la comunitat, i tenen per objectiu donar visibilitat a la innovació tecnològica a Catalunya. Com cada any, la seva entrega es realitzarà en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que se celebrarà el 16 de setembre.

En el Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització, categoria patrocinada per la Fundació iSocial, volem reconèixer aquelles empreses, organitzacions i institucions que, durant l’últim any, hagin contribuït de manera excepcional a la inclusió social a través de la tecnologia, bé sigui mitjançant l’accessibilitat universal als seus productes, serveis, projectes o activitats, o bé mitjançant la creació d’eines digitals innovadores per a la integració de persones i col·lectius vulnerables.

Les entitats o persones interessades a participar en els Premis GrausTIC, sigui en aquesta o en altres categories, poden presentar les seves candidatures fins al 6 de novembre del 2023. Per fer-ho, caldrà omplir aquest formulari, realitzar un vídeo explicatiu de la candidatura proposada de dos o tres minuts de duració, i enviar la proposta al correu info@graustic.cat durant el període de presentació de candidatures. Les bases que regularan els premis són les següents:

Bases dels Premis GrausTIC

  • Els premis s’adrecen tant a candidatures del sector TIC, com a aquelles que pertanyin a un altre sector i incorporin les TIC de forma significativa en els seus processos interns i externs o en els seus productes i serveis.
  • Les candidatures poden presentar-se a més d’una categoria.
  • Els mèrits recollits han d’haver succeït durant l’any natural que va des de la Diada del 2022 i la de 2023.
  • El jurat determinarà els criteris de valoració de les candidatures premiades, que quedaran reflectits en l’acta de la concessió dels premis, així com les motivacions de la sentència. Les decisions del jurat seran inapel·lables.
  • La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. La interpretació d’aquestes bases correspon a la Junta de Govern de GrausTIC.

L’anunci dels guanyadors i l’entrega dels premis es realitzarà el dia 16, durant la doble jornada dedicada a la Diada de les Tecnologies de la Informació i Comunicació 2023, que sota el lema: “Intel·ligència Artificial: apocalipsi, salvació o simplement evolució?”, en l’edició d’enguany versarà sobre les noves vies i els desafiaments que la intel·ligència artificial i les seves diverses funcionalitats ens planteja com a societat. Els interessats en assistir-hi poden inscriure-s’hi de manera gratuïta a través d’aquest formulari.

Si creieu que el vostre projecte s’ajusta a les bases ressenyades, des de la Fundació iSocial us animem a participar en els Premis GrausTIC, que ofereixen una oportunitat única de donar visibilitat al vostre projecte i de ser reconeguts per la vostra contribució a la societat mitjançant les noves tecnologies.

Actualitat

Imatge de les Jornades de formació d'activadores comunitàries per al projecte de Detecció i Intervenció de Situacions de Soledat no desitjada a l'Alt Pirineu-Aran

Formació de les activadores comunitàries que participaran en el projecte DISS Alt Pirineu-Aran

El projecte DISS busca combatre la soledat no desitjada a les sis comarques de l’Alt Pirineu-Aran. Les activadores comunitàries són les encarregades de coordinar els esforços de detecció i intervenció i de conscienciar la comunitat.
Fundació iSocial StepForME Viatge a Àustria

La Fundació iSocial viatja a Àustria per coordinar una trobada del programa StepForME

La Fundació iSocial lidera el projecte europeu StepForME dins del marc d’un programa Erasmus+ d’intercanvi de bones pràctiques en relació amb la salut mental en joves.
Delegació italiana visita iSocial - Imatge de la sessió que Toni Codina, director d'iSocial, va tenir amb els representats d'entitats socials de la regió de Cuneo (Itàlia)

GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

Una delegació de 15 persones vinculades a organitzacions del sector social a Cuneo (Itàlia) va visitar la Fundació iSocial per conèixer millor la seva aposta per la innovació social
iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

iSocial rep una delegació d’entitats socials dels Països Baixos

Una delegació d’entitats socials neerlandeses ha visitat la Fundació iSocial i les entitats membre. Enguany és el tercer any que ens visita una delegació provinent d’aquest país.