Voiceitt, assistent de veu per a persones amb deficiències de la parla

Publicacions Banc d’innovacions

Voiceitt, assistent de veu per a persones amb deficiències de la parla

Voiceitt

Voiceitt, assistent de veu per a persones amb deficiències de la parla

Imatge extreta de Voiceitt.

Aplicació que permet que les persones amb deficiències de la parla puguin utilitzar assistents de veu intel·ligents. Voicett és una aplicació d’accessibilitat per a persones amb discapacitat o deficiències de la parla que aprèn les particularitats de la parla atípica d’aquestes persones i la tradueix als assistents de veu que hi ha al mercat, de manera que els poden usar per a les seves converses i rutines diàries com la resta de ciutadans.

L’app analitza les dades de la veu, cadència, respiració, pauses, etc. de cada persona i mitjançant l’aprenentatge automàtic aprèn i modela els patrons de la parla per arribar a entendre el que està dient.  A més, un equip d’experts analitza contínuament mostres de parla per calibrar i perfeccionar l’algoritme i aconseguir una interpretació precisa per a una gamma cada vegada més àmplia de formes de parla.

El temps que Voiceitt triga a entrenar-se varia d’una persona a una altra. En general tarda només uns minuts per obtenir que una frase estigui disponible per al seu ús, mentre que en altres casos necessita comptar amb diverses gravacions de veu de la persona.

Pel que fa als idiomes, atès que Voiceitt aprèn els patrons de parla únics de cada persona, pot acomodar frases en qualsevol llengua. Actualment, la interfície de l’aplicació (incloses les instruccions, la pàgina de configuració, els missatges d’error, etc.) està disponible en anglès, espanyol, portuguès, italià i hebreu, mentre que les frases preescrites de l’aplicació estan totes en anglès. Les persones poden crear frases i escenaris personalitzats en l’idioma que triïn.

Voiceitt

Banc d’innovacions

Projecte e-Fabrik - Joves col·laboren amb persones amb discapacitat per crear ajuts funcionals

E-Fabrik, solucions innovadores i solidàries per a persones amb discapacitat

E-Fabrik es una iniciativa innovadora que reuneix joves i persones amb discapacitat en una comunitat creativa amb l’objectiu de concebre i fabricar conjuntament solucions per abordar les dificultats de les persones amb discapacitat
Imatge d'una habitant del projecte Llar Casa Bloc a l'entrada de l'edifici.

Llar Casa Bloc, habitatge social i acompanyament per a l’empoderament de les persones

Llar casa bloc és un projecte en xarxa d’habitatge social impulsat per Hàbitat3, que ofereix acompanyament social i recursos tecnològics per impulsar l’autonomia i l’empoderament dels seus residents.